Ez alma-körte sztori, a T2/T3 - tartalmaz DAC-ot az U2 mini nem, tehát biztos más lesz a hangja (hozzáteszem a T2 vs T3 nak is más a hangja, annak ellenére hogy mindkettőben ES9028pro van)gabo01 írta: ↑2025.03.11., kedd 10:52Nyilván elírtam és Lumin T2/T3 vagy Lumin U2 mini a kérdés!gabo01 írta: ↑2025.03.11., kedd 10:23Eljött az a pillanat amiről azt hittem sosem fog! Mégpedig 9 év után elgondolkodtam a Lumin A1 cseréjén. Régóta motoszkált bennem, hogy szeretnék nyíltabb, erőteljesebb felső tartományt de nem hittem, hogy a forrás csere lesz a megoldás.
Nemrég került hozzám egy barátom Sabre chip-es Pioneer streamere és ennek a hangkaraktere valahogy jobban passzol az ízlésemhez. Persze jobb hangja van a Luminnak de a felső-közép és a magas tartománya az általam hallgatott zenékkel jobban tetszik.
Egy kedves tapasztalt fórumtárs privátban megerősítette, hogy szerinte is ha ilyen jellegű hangot szeretnék akkor valószínűleg váltanom kell.
Minden képen maradnék Lumin vonalon mert maximálisan elégedett vagyok a stabilitásával, a folyamatos frissítésekkel stb.!
A kérdés az lenne, hogy ki merre indulna? Lumin T2/T3 irányába vagy inkább egy Lumin T2 mini és hozzá valamilyen külső dac?![]()
Köszi robi20064.Meg az ajánlást is. Szívesen vennék T3x-et vagy P1-et is de az anyagi lehetőségek most nem engedik!
Ezzel ismét csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy:
1. egyáltalán nem csak a dac chip számít
2. Senki nem ismeri olyan jól a saját preferenciáidat mint te, így senki nem tudja megmondani neked a tutit ebben a kérdésben
3. Meg kell hallgatni! (lehetőleg saját rendszerben)