Azt remelem nem nekem kell elsore leirnom neked, hogy egy kinai CD-jatszon mekkora haszna van a gyartonak, es azt szorozd meg 100.000 eladott darabszammal, es ezt hasonlitsd ossze egy highend gyarto haszonkulcsa x par100/par1000 darabszammal.chord_ írta: ↑2025.03.01., szomb. 00:16Tudom, hogy a kereskedői érdekeidet erősen sértem.ELEX írta: ↑2025.03.01., szomb. 00:11Ezt a "fejlődést" ugye csak viccnek szántad? Ja, nem. Totálisan komolyan gondoltad.
Akkor meg vagyok nyugodva. Nem vagyok még teljesen süket.
A baj ott kezdődne, ha nekem is tetszene, ami neked. Na, az valóban gáz lenne.
Olyan mértékű ízlésbeli devianciával, amit te itt hevesen képviselsz, szerencsére nem kell azonosulnom.
Ha valami neked nem tetszik, akkor szinte mindenki biztos lehet abban, hogy neki miért igen és jó úton jár.
Azt becsülöm benned, hogy ennyire kiállsz a véleményed mellett, csak ezt nem árt a többieknek a helyén kezelni ismerve a zenei szubkultúrádat, a rendszeredet. Örülj neki, hogy téged boldoggá tesz, csak messzemenő következtetéseket nem kéne levonni ezek mögül.
Nem tudok mást leírni, mint amit hallottam.
Veled ellentétben, én nem vagyok kereskedő, nem mozgat az, hogy a $15k gépen mennyi megy a zsebembe, és nem szajkózom azt, hogy a kínai az f@s mindig.
A kereskedok es a gyartok is nagyobbat dzakitanak a tucat sz@rral…