Ez így már másképp hangzik.
Még az is meglehet. Nem lehet mindig...
Az lenne a legjobb. Még alkudhat is bátran...

Öö..Rock60 írta: ↑2025.02.23., vas. 16:34Vannak, akiknek örömet okoz másokba belekötni, mind amellett értékelem az öniróniáját.DeProtector írta: ↑2025.02.23., vas. 14:17Ti ketten olyanok vagytok, mint egy zsémbes házaspár. Vagy mint Walter Matthau és Jack Lemmon a Szomszéd nője filmekben.![]()
Akkor hozzáteszem - ami evidens - hogy szerintem, és akkor már nem lesz annyira ex catadra a kijelentés.
De, hogy a konkrétumoknál maradjunk, lehet mutatni 1.5 milláért valamit, ami megközelíti hangban a Tornyot...

ne légy ennyire elfogult,minden csak preferencia kérdésRock60 írta: ↑2025.02.23., vas. 16:34Vannak, akiknek örömet okoz másokba belekötni, mind amellett értékelem az öniróniáját.DeProtector írta: ↑2025.02.23., vas. 14:17Ti ketten olyanok vagytok, mint egy zsémbes házaspár. Vagy mint Walter Matthau és Jack Lemmon a Szomszéd nője filmekben.![]()
Akkor hozzáteszem - ami evidens - hogy szerintem, és akkor már nem lesz annyira ex catadra a kijelentés.
De, hogy a konkrétumoknál maradjunk, lehet mutatni 1.5 milláért valamit, ami megközelíti hangban a Tornyot...

Vannak, akiknek örömet okoz másokba belekötni, mind amellett értékelem az öniróniáját.DeProtector írta: ↑2025.02.23., vas. 14:17Ti ketten olyanok vagytok, mint egy zsémbes házaspár. Vagy mint Walter Matthau és Jack Lemmon a Szomszéd nője filmekben.![]()

Így járnak... még fent van, de érik egy jegelés,míg átrágomsupravox írta: ↑2025.02.23., vas. 12:15Mi lesz azokkal akik épp összetörték a malacperselyt?revox írta: ↑2025.02.23., vas. 11:53biztos az elkapott kórság is teszi. higy megéreztem, én se vagyok halhatatlan, de nagyon elérzékenyültem ezen a "törődésen"![]()
nos. az van, hogy sok helyet foglal és valójában a másik lemezjátszóra is át tudom tenni az MM kart. Az is benne van, megint elkezdtem költekezni, halmozni és ilyenkor a lelkiismeretem azt kívánja meg, valamit áldozzak fel. de mire, ma megírtam a nem gyenge marketingszöveget hozzá, én magam is elhittem és már gondolkodtam rajta, hogy be is zárom az egészet és nem adom el. valószínűleg ez lesz és keresek más áldozatot, pl a kis Furuyamát... De ezek olyan ritka dolgok, persze jók is, sajnálom eladni bármelyiket. persze, az asszony is így kevésbé húzza a száját, hogy valami jön, valami megy, bár már említette, hogy jól tudja, nem fogok semmit eladni.
én feltettem, ha nem veszi meg senki, a lelkiismeretem tiszta, én megpróbáltam![]()
![]()
![]()

Ti ketten olyanok vagytok, mint egy zsémbes házaspár. Vagy mint Walter Matthau és Jack Lemmon a Szomszéd nője filmekben.

Ez ugye egy ex catedra kijelentés.
Mi lesz azokkal akik épp összetörték a malacperselyt?revox írta: ↑2025.02.23., vas. 11:53biztos az elkapott kórság is teszi. higy megéreztem, én se vagyok halhatatlan, de nagyon elérzékenyültem ezen a "törődésen"![]()
nos. az van, hogy sok helyet foglal és valójában a másik lemezjátszóra is át tudom tenni az MM kart. Az is benne van, megint elkezdtem költekezni, halmozni és ilyenkor a lelkiismeretem azt kívánja meg, valamit áldozzak fel. de mire, ma megírtam a nem gyenge marketingszöveget hozzá, én magam is elhittem és már gondolkodtam rajta, hogy be is zárom az egészet és nem adom el. valószínűleg ez lesz és keresek más áldozatot, pl a kis Furuyamát... De ezek olyan ritka dolgok, persze jók is, sajnálom eladni bármelyiket. persze, az asszony is így kevésbé húzza a száját, hogy valami jön, valami megy, bár már említette, hogy jól tudja, nem fogok semmit eladni.
én feltettem, ha nem veszi meg senki, a lelkiismeretem tiszta, én megpróbáltam![]()

Ennyi

Eladó.: viewtopic.php?f=31&t=213691

De, eléggé

Annyira nem.

Mondjuk azért ez egy vicces kijelentés :)

Marketingcélból nevezték el így, nem kell ezen filózni. Jó régen amikor Pisti80 készítette az állványomat alaposan utánajártunk milyen árakon jönne ki egzotikus fából egy hasonló bútor. Egy ilyen méretű valódi Indiai ébenfa bútor 2-3 milliót is érhet.DeProtector írta: ↑2025.02.22., szomb. 12:51Ráadásul ha jól tudom, pont az általad említett okokból már jóideje nem is használható furnérként (sem), sok egyéb egzotikus fafajtával egyetemben.PgSpa írta: ↑2025.02.22., szomb. 12:26
Érdekes ez a rózsafa kérdés. Nagyon sok faanyagot neveznek "rózsafának". Ezek nagy része valamilyen trópusi faanyag, ami rablógazdálkodással, az esőerdők irtásával szoros összefüggésbe hozható. Vannak nagy sűrűségű, hangszerek, akár pickupok (Koetsu) építésénél használatosak, de a kb. húszféle fajból vannak egyszerű tömegesen használtak is, melyek Kb. a mi akácunkhoz hasonlóan elterjedtek a trópusi, szubtrópusi vidéken. A Dalbergia, amit eredetileg így hívnak, inkább furnérnak használatos, az ára miatt. Ha a te komódod belőle készült volna, többe kerülne, mint a cucc, ami rajta van...

Nem tudom, annyira nem értek hozzá. Ezt írják róla:PgSpa írta: ↑2025.02.22., szomb. 12:26Érdekes ez a rózsafa kérdés. Nagyon sok faanyagot neveznek "rózsafának". Ezek nagy része valamilyen trópusi faanyag, ami rablógazdálkodással, az esőerdők irtásával szoros összefüggésbe hozható. Vannak nagy sűrűségű, hangszerek, akár pickupok (Koetsu) építésénél használatosak, de a kb. húszféle fajból vannak egyszerű tömegesen használtak is, melyek Kb. a mi akácunkhoz hasonlóan elterjedtek a trópusi, szubtrópusi vidéken. A Dalbergia, amit eredetileg így hívnak, inkább furnérnak használatos, az ára miatt. Ha a te komódod belőle készült volna, többe kerülne, mint a cucc, ami rajta van...