Ha jól tudom az aktivakban is D class az erősítés.tottyi írta: ↑2025.02.19., szer. 13:59Aztan ugy is activ ATC lesz a vege vagy egy nagyon draga erosito. :)mikro makro írta: ↑2025.02.19., szer. 13:47Újabb végerősítő nyűglődés, ha valakit érdekel.
Kipróbáltam az 12 pro ATCket d-osztályúval, egy hypex n-core modulra épített végerősítővel. Az említett erősítő rengeteg nagyon jó kritikát kapott nemzetközi fórumokon, de azt a faktort nem vettem számításba, hogy az ATC mennyire leleplező az erősítőkkel szemben. A világ összes digitális ampokra jellemző tulajdonsága a nyakamba zúdult, amint rákötöttem a falakra. 16bites jellegű, kellemetlen tónusú, zeneietlen magasak, szűkös sztereó tér, természetellenes hangszer reprodukció, élettelen tónus. A mélyek határozottságára és feszességére ugyan jó hatással volt a d class amp katonás tranziensválasza, de ez az egyetlen jó dolog, amit meg tudnék említeni. Elképzelhető, hogy komolyabb d-osztályúval nem ez lett volna a helyzet, de további kísérletek nem várhatók részemről ezügyben.
Futottam tavaly én is egy kört jobbnak mondott D osztályú vassal. Hiába volt a bődületes erő, meg 4000 es damping, nem volt szebb mélye, mint a 60 watt A osztálynak. A magasakról, felbontásról ne is beszéljünk.