Rock60 írta: ↑2025.02.13., csüt. 13:44
revox írta: ↑2025.02.13., csüt. 13:04
Nekem is jött a mikulás
AN ezüst karkábelből tákolva (shellkábel)... megérte a szentségelést, merthogy, azért volt

vicces, ezen az 5 centin mi infó el tud veszni (karban ezüst van és utána mindenhol). Nagy talány volt, hogy fogjam meg a sarut... minisatu összenyomja, meg a hőt is elvezeti... polcon egy kitört tűvel büszkélkedhető Goldring Eroica... Azt satuba befog, a csatlakozóra (pin) saru ráhúz, kész is

(utolsó kép

)
A legnagyobb talány - nekem - hogy hogy a rákba maradt ez el Nálad, tekintve a full ezüst kábelezést ? Pont legelöl...
Jók a makro képek !
a karhoz tartozó eredeti shell ezüst, meg van Kondo ezüst shellkábelem,de azokat ehhez nem lehet használni és az RS Lab rézdrótokkal adja a shellt. Csak idő volt megtalálni azt a drótot,ami ide elég engedékeny, de még nem szakad el minden szélfújásra. Van nálam 3 féle AN.UK kábel és Kondo Ai, de az egyik UK lett a befutó, ami 3 litze,de nagyon vékony szál, véknyabb, mint amit most árulnak (kora absz ismeretlen, elég régi verzió lehet). Így meg se kellett bontanom a 3 szálas "fonást".
a makró az annyira makró,amit a telefon tud

elég xar,de nem akartam vele pályázaton indulni
ja,az elején azt a bigyót még nem fejtettem meg, de szerintem a fej lengését, vagy nyugalmi állapotba való visszatérését szabályozhatja, lövésem sincs. orrnehezéknek túl könnyű, passz egyelőre

Valószínóleg még hangolni lehet vele a rendszert,de egyelőre annyira más így az egész (nyilván jobb), idő kell ezt megszokni és felfogni, ha állítok rajta.
egyébként szembemegy a józan ésszel,de baromira működik. Amiben más, mint az eredeti shell, bár az se panaszkodhat, ezzel a mélytónusú hangszerek, dob, gitárok,stb... kontúrosabbak,már-már CD-sen pontosak, de nem felejtenek el analógnak lenni.
Nem fog elterjedni

főleg,hogy a tűágyazása se volt tökéletesen megmunkálva és egy halálrakopott, simítóreszelővel igazítottam rajta (éllel ellentétes irányba tolva). volt egy nagyon pici kottyanása, de elmúlt. nekem gyanús,hogy nem jól lett összereszelve. nem nehéz a tűt az ágynak mellétenni és picit megnyomták a hegyét és ezeknél századmilimétereken múlik, hogy finoman forogjon.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu