Biztosan van benne túlzás, de azért sokféle lehetőség is van, csak amikről itt a fórumon olvastam. Pl. állítólag érdemes a routereket és a switcheket is jól megtáplálni, azokból pedig kevés embernek van soktízezerbe kerülő példánya. Látni olyant is, hogy 4-7 switchet használ valaki a jobb hangért,biztosan meghálálna mindegyik egy normális tápot. No meg vannak olcsóbb streamerek is (pl. a Wiim sorozat), esetleg dac-ok, aminek az ára nem feltétlenül éri el egy jobbfajta tápét - főleg ha olyat veszünk, amit wittao említett (kondik, vezetékek, csatlakozók etc. kimaxolva). Nekem egy Electrocompaniet streamerem van, aminek a tápegysége 34V-os. Ehhez egy jobb táp szerintem kerülne annyiba, amennyiért vettem a gépelyt.
Szóval az is dilemma, hogy ha "csak" feleannyiba kerül egy lineáris táp, mint a gép, amit kiszolgál, az megéri-e. Vagy inkább egy jobb gép?
Ez valami olyasmi, ami itt az elmúlt hetekben pont itt forró téma volt: megéri egy milliós drót egy milliós erősítőhöz, vagy inkább vegyünk egy kétmillás erősítőt egy százezres dróttal? Ezt mindig a nyájas olvasónak kell eldöntenie, ha jól figyeltem, itt is megoszlottak a vélemények.