Most éppen egy Royd Sintra-t hallgatok ION Systems SP1-SAM40-X-PAK 2-vel. Jól hajtja a Sintrát :)Indy írta: ↑2025.02.11., kedd 15:44Nekem annó a Minstrel volt az első Roydom, az első olyan dobozom, ami úgy szólalt meg, ahogy előtte még semmi más. Ahonnét elhoztam, már ott is lenyűgözött, de otthon is olyan élményt nyújtott, amit előtte egyik dobozom sem. Pedig visszagondolva, azért engedtem el a kezét, mert nem sikerült megfelelő erősítővel párosítanom. Amikor érte mentem, ott Sugden A21a-val hajtották, én otthon pedig Musical Fidelity A1x-el, majd később Audio Innovations 300-al hajtottam. Később pedig Exposure vonalat fejlesztgettem, de akkor már a Minstrel nem volt meg... Lehet, ki tudja, ha korábban meglépem az erősítő cserét, még ma is nálam lenne.Mindenesetre, a Heed Obelisk Pro-val sokkal jobban szól most, mint előtte.
![]()
Idézet Zsolttól a Heed Audio topicból: "A néhai Obelis Pro egy az egyben az Ion Systems Obelisk 3 kapcsolására épült, de egy kicsit nagyobb tápegységgel és az ahhoz tartozó teljes kondenzáror készlettel. Így a gyakorlatban az Obelisk 3 és a 3X/XPAk1 keveréke volt." Valószínűleg ezért szól jobban a Minstrel. Ha jól tudom, Joe Akroyd ION System erősítőkkel (is) kedvelte a Roydot.