Látom nincs tömeges válasz de nekem is hamarosan kellene egy pár db…kinek mi a tapasztalata…

Látom nincs tömeges válasz de nekem is hamarosan kellene egy pár db…kinek mi a tapasztalata…
Szia,
Az árnyékolást felejtsd el, a fonott szerkezet már magában úgyis ad némi árnyékolás, zavarszűrést, ez is az egyik oka, hogy közkedvelt ez a megoldás.
Nálam semmilyen kábel nem árnyékolt. Nyugodtan kezdd árnyékolás nélkül, aztán lehet azzal is variálni.
A vinyohoz kell 3.0zoli73 írta: ↑2024.09.14., szomb. 19:17Nem értek az usb kábelekhez(nálam ez csak telefon töltéshez kell), de erre nem lett volna elég kisebb keresztmetszet?nemtomm írta: ↑2024.09.14., szomb. 19:07zoli73 írta: ↑2024.09.14., szomb. 18:03
Szia!
Nekem az SOST-20-ból készültek a jumperek, duplán összesodorva. Messze a legjobb, amit eddig használtam. Meleg, átható, nagy felbontású, élettel teli és eleven, mint ahogy a jóféle ezüst kábelekre jellemző.
Nem olcsó, de szerintem magas minőségű, megérhet egy próbát mondjuk összekötő kábelnek, viszont amire rájöttem, hogy elég sok bejáratási időt igényel. A jumper esetében én minimum 100 órát mondanék, összekötő kábel esetében valószínüleg még több.
Távlati tervem, hogy ilyennel kábelezem át a hangsugárzóimat.
A sost-20-bol csináltattam usb kábelt nagyon megérte….sajnos igen hosszú a bejáratas idő de megérte![]()
Nem értek az usb kábelekhez(nálam ez csak telefon töltéshez kell), de erre nem lett volna elég kisebb keresztmetszet?nemtomm írta: ↑2024.09.14., szomb. 19:07zoli73 írta: ↑2024.09.14., szomb. 18:03Szia!tibi62 írta: ↑2024.09.14., szomb. 12:23Szervusztok,
Érdeklődöm, hogy Neotech SOST-22, Neotech SOST-20 kábelekből készítettek e rca, kábeleket? Esetleg hangfalkábelt? Mi a tapasztalatotok? Milyen a hangszín, felbontás, térleképzés stb.? Minden információnak örülnék? :)
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... elso-kabel
Nekem az SOST-20-ból készültek a jumperek, duplán összesodorva. Messze a legjobb, amit eddig használtam. Meleg, átható, nagy felbontású, élettel teli és eleven, mint ahogy a jóféle ezüst kábelekre jellemző.
Nem olcsó, de szerintem magas minőségű, megérhet egy próbát mondjuk összekötő kábelnek, viszont amire rájöttem, hogy elég sok bejáratási időt igényel. A jumper esetében én minimum 100 órát mondanék, összekötő kábel esetében valószínüleg még több.
A sost-20-bol csináltattam usb kábelt nagyon megérte….sajnos igen hosszú a bejáratas idő de megérte![]()
zoli73 írta: ↑2024.09.14., szomb. 18:03Szia!tibi62 írta: ↑2024.09.14., szomb. 12:23Szervusztok,
Érdeklődöm, hogy Neotech SOST-22, Neotech SOST-20 kábelekből készítettek e rca, kábeleket? Esetleg hangfalkábelt? Mi a tapasztalatotok? Milyen a hangszín, felbontás, térleképzés stb.? Minden információnak örülnék? :)
Szia!tibi62 írta: ↑2024.09.14., szomb. 12:23Szervusztok,
Vagy legyen Oyaide, vagy ha ez anyagilag túlzás, akkor az alis másolat is jobb, mint ami itthon elérhető. A Bals fém kidolgozása sokkal rosszabb, mint amilyen volt akkor, amikor divatba jött több cégnél is.