Hát ha ilyenek, akkor magától érthetődő a beállításuk. https://thefunkfirm.co.uk/upgrades/bong-9042904sutemenyx írta: ↑2025.02.08., szomb. 20:58Hm..állítható a láb? :)zoli73 írta: ↑2025.02.08., szomb. 20:54Érdekes, hogy nem tudtak teljesen kivízszintezni, pedig a Boing lábakkal ez pofon egyszerű.sutemenyx írta: ↑2025.02.08., szomb. 19:43
Prosztókábeles ez, de nem hallom, hogy bena lenne. Az egyetlen mintha erzesem az csak annyi, hogy “kisebb” hang van, mint a J1-gyel. De igazabol a kis vegfokom van most bekötve, lehet hogy azert. A masik lehetseges ok, hogy nem is sikerult rendesen vizszintezni, mert nincs már állithato deszkám, az IKEA-ban meg annyian voltak ma, hogy inkabb lemondtam rola, es most kartondarabok meg pénzérmék vannak a boing lábak alatt. Es a vizszintetlensegre leginkabb hang kisebbedéssel reagalnak a szijas gépek. Legalabbis korabbrol van ilyen tapasztalatom.![]()
Addig tekergeted őket, míg be nem áll vízszintesbe, és persze mindegyik rugózik.
Amúgy csak szólok, hogy a Funk Firm gondolt a Technics tulajdonoskra is(ezek szerint sokakkal ellentétben, Ők látnak fantáziát ezekben a gépekben), ugyanis az SL1200/1210 lemezjátszókhoz is kínálnak Boing lábakat, illetve ezekhez idealizált(jeletsen ez bármit is) Achromat lemezalátétet is.
A 12. lemezoldal megy, asszem már kishangúság sincs. Legalábbis se a tavaszi áldozaton, se a mostani Carbon Based Lifeforms albumon nem tűnik úgy.
Meg úgytűnik ezt jó használni is.
Addig tekergeted őket, amíg tökéletesen be nem áll vízszintesre, és közben kényelmesen rugózik is a lábakon.
Érdekes, hogy egyszer beszéltem egy fórumtársunkkal, akinek szintén LSD-je volt akkor, és Ő azt mondta, hogy neki összeségében jobban tetszett a hangja az "alap" alu/gumi, fixre betekert lábakkal.
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen felületen használjuk.