…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...

…. és ha valaki hallott/használ már esetleg A6 gen2-t, az írhat nyilvánosan isdixie-chicken írta: ↑2025.02.19., szer. 11:12kicsit off..Eversololo DMP A6 felhasználót keresek,aki boldogan használja,mint streamer...küldjön már PÜ-t...
d.janos írta: ↑2024.11.10., vas. 17:22Ismét nálam van kölcsönbe egy Allo Digione Signature SPDIF+RPI4 és egy kétkimenetes TMP Audio táp, mindig szerettem, sőt kifejezetten élmény volt vele a zenehallgatás, de nem szántam rá magam, hogy vegyek egyet, főleg a volumio miatt és azért, mert lehet beállítása miatt , de többször lefagyott. Így maradt a saját Telekomos android tv box-on keresztüli vagy a Philips tv-n lévő App-okon optikai kimeneten kapott hang vagy az Apple Tv-n keresztüli hang, ezek közül az utóbbi volt a legjobb nekem. TIDAL-t és Spotify-t hallgatok és a toslink kimenet-koax digit átalakítóval a Heed DA, melyben a 2.3-as "nagykártya" van L1-es beállítással (gyors impulzusválasz).
1. Használtban 150eFt körül mit hallgassak meg (streamert), ami hozhatja az Allo zenei élményét?
(volt nálam Wiim nem tudom már melyik (gyári táppal), az nem hozta azt amit szeretnék, akkor agyon is csaptam a bogarat, most éledőben van)
2. Van értelme az androidos telekomos tv boxhoz lineáris tápot tenni? A tv adók hangja nagyon gyenge. Kösz.![]()
Az újraindításon már rég túl vagyok, az nem segített. Csak az egyik itthoni routert dobja el, a másikon rajta marad stabilan. Viszont már routert is cseréltem, azt is ugyanúgy eldobta, bár ugyanazon márka az is...mishow írta: ↑2025.01.23., csüt. 11:35Mindenhol, vagy csak egyetlen router közelében? Ha máshol is csinálja, akkor a telefon wifi vevőjével lesz baj, ha csak egy router jelét dobja el, akkor inkább hálózati hiba lesz. Érdemes lehet még újraindítani a problémás készülékeket, néha ennyi is elég tud lenni, hátha ...![]()
Mindenhol, vagy csak egyetlen router közelében? Ha máshol is csinálja, akkor a telefon wifi vevőjével lesz baj, ha csak egy router jelét dobja el, akkor inkább hálózati hiba lesz. Érdemes lehet még újraindítani a problémás készülékeket, néha ennyi is elég tud lenni, hátha ...
Most is van ilyen, de a router csinalja.
Köszi!Serviio van a laptopon.Próbáltam ott is Online beállitast de egyszerűen a serviio nem fogadja el a beírt URL címeket.Telóra letöltöttem a bubbleupnp-t de sajnos ott sem sikerül,de a lejátszó latja...Biztos én vagyok ilyen analfabéta ilyen térens4tch írta: ↑2025.01.21., kedd 13:22https://www.avforums.com/threads/pionee ... 50/page-31mbaker írta: ↑2025.01.20., hétf. 17:53Sziasztok!Olyan problémám lenne,hogy van egy pioneer N30 lejátszóm és az egyik napról a másikra nem tudok netrádiót hallgatni.Látja a laptopot,mappákat és tudok zenéthallgatni,de netrádio semmi...Próbáltam kihúzni a modemet,kábelt stb.Köszönök minden segítséget!
Ez alapján a vTuner szolgáltatással vannak gondok. Esetleg nekik kellene írni, vagy kivárni, amíg javítják a problémát. Illetve dlna kompatibilis a lejátszó, úgyhogy bubbleupnp segítségével tudsz rá rádió streamet küldeni.
Több kábelkombinációval (Transparent, Vertere, nyomtatókábel, olcsó rca) kipróbálva mindig a koax csatlakozáson volt jobb a zene.Mézga Aladár írta: ↑2025.01.13., hétf. 19:30Kb. egyezik a véleményünk, kivéve a Wadia hangerőszabályzás. De miután ez az előfok is, ezért nem megkerülhető.alto írta: ↑2025.01.13., hétf. 19:00Korábban én is forgalmaztam ezt a Wadia-t, ha jól emlékszem 2015-ben jött ki, így már kissé koros, de még így is kiváló hangú DAC, simán veri a mai Topping/SMSL vonalat, hiába gyengébbek valamivel papíron a paraméterei. Később a Wadia beolvadt a McIntosh cégbe, és megszűnt önálló entitás lenni. Viszont azóta a McIntosh megtanult jó hangú DAC-okat gyártani.Mézga Aladár írta: ↑2025.01.13., hétf. 18:02
Hát nem.![]()
Ma nem bírtam magammal bedugtam egy 5 forintos nyomtatókábelt az usb kipróbálásához.
Annyit tudok hozzátenni, hogy figyelemre méltó hang jön ki a lánc végén.![]()
A dac egy Wadia 321 amely semmilyen dsd-t nem tud. Van koax, toslink és usb bemenete max. 192/24 felbontással.
Ami érdekessé teszi a dolgot az, hogy az Aries Femto a Wadia dac-al koaxon jobban szólt.
Transparent "alapszintű" koax és usb kábellel tesztelve.
Most járatom, mert az usb eddig nem volt használva, valószínűleg szükséges a bejáratás.![]()
A gyenge pontja épp az USB bemenet, szerintem érdemesebb lesz az SPDIF bemenettel használni. Ebben a tesztben hasonló véleményt fogalmaztak meg róla: https://hifiplus.com/articles/wadia-321 ... converter/
Mivel belül a konverzió előtt mindent feltol 32bit/192kHz-re, nem is érdemes az U2-n formátum konverziókkal kisérletezni.
Továbbá 10 évvel ezelőtt a digitális hangerőszabályozási algoritmusok még nem voltak annyira a topon mint manapság, azt érdemes kikapcsolni, feltéve ha előfokkal vagy integrált erősítővel használod.
Az U2 és Wadia usb vs koax, kiderül mi az eredő.
https://www.avforums.com/threads/pionee ... 50/page-31mbaker írta: ↑2025.01.20., hétf. 17:53Sziasztok!Olyan problémám lenne,hogy van egy pioneer N30 lejátszóm és az egyik napról a másikra nem tudok netrádiót hallgatni.Látja a laptopot,mappákat és tudok zenéthallgatni,de netrádio semmi...Próbáltam kihúzni a modemet,kábelt stb.Köszönök minden segítséget!
Mindkettő openhome-ra épül, innen a részleges kompatibilitás.
Nyilván nincs, de mondjuk az ára sem... A kinézete meg tényleg elég érdekes, de ez nem zavart. Nem tv, hogy nézegessem...alto írta: ↑2025.01.18., szomb. 18:12Igen, ezért volna érdemes az Auralic kissé szerencsétlen termék elnevezési gyakorlata miatt az Auralic termékek említése esetén a pontos termék elnevezést használni. Például a legelső Aries vagy az Aries LE - abban a elég gagyin kinéző hullámos műanyag dobozban - köszönőviszonyban sincs a mai csúcsmodel Aries G3-al. Ha mindkettőre csak simán Ariesként hivatkozunk, akkor könnyen elbeszélhetünk egymás mellett.white-tiger írta: ↑2025.01.18., szomb. 17:15Alto:
A Vega dacom ( ami igazából inkább egy DAP)
ugyanígy néz ki, csak streamer nélkül. Te már a G sorozatot vetted alapul, de ezek voltak elötte.
Az Auralic fórumon azt az infót adták hogy egyenlőre nem lesz Aries G3.alto írta: ↑2025.01.18., szomb. 18:12Igen, ezért volna érdemes az Auralic kissé szerencsétlen termék elnevezési gyakorlata miatt az Auralic termékek említése esetén a pontos termék elnevezést használni. Például a legelső Aries vagy az Aries LE - abban a elég gagyin kinéző hullámos műanyag dobozban - köszönőviszonyban sincs a mai csúcsmodel Aries G3-al. Ha mindkettőre csak simán Ariesként hivatkozunk, akkor könnyen elbeszélhetünk egymás mellett.white-tiger írta: ↑2025.01.18., szomb. 17:15Alto:
ugyanígy néz ki, csak streamer nélkül. Te már a G sorozatot vetted alapul, de ezek voltak elötte.
Igen, ezért volna érdemes az Auralic kissé szerencsétlen termék elnevezési gyakorlata miatt az Auralic termékek említése esetén a pontos termék elnevezést használni. Például a legelső Aries vagy az Aries LE - abban a elég gagyin kinéző hullámos műanyag dobozban - köszönőviszonyban sincs a mai csúcsmodel Aries G3-al. Ha mindkettőre csak simán Ariesként hivatkozunk, akkor könnyen elbeszélhetünk egymás mellett.white-tiger írta: ↑2025.01.18., szomb. 17:15Alto:
Alto:
Amikor anno először állítottam be itthon az Aries Minit (pedig Almás volt a teló) ugyanígy jártam. Elvilek mindenhol minden engedélyt kipipáltam, de végül a telefon beállítás menüben még külön IS engedélyezni kellett a Tidal hálózati elérését. Droidnál nem tudom, hogy működik, de ilyesmire tippelek, nézzétek meg a hálózati protokollokat, hátha segít!