Amit hallgatott fejhallgatós rendszert az kb. 3.5-4.5 millió volt kábelestül (fejhallgatótól függően), de a PC nélkül amiről szólt. Szerintem ezt a hangot pár 10millió alatt nem hallod hangfalas rendszerből. Na és ott még bejátszik az akusztika is.revox írta: ↑2025.01.29., szer. 21:30Ez más, de ha volt dolgod sok zenésszel, tudod, ha Őket leülteted jól összerakott 1mill forint elé, attól is sírvafakadnak. De a zenét tudják értelmezni akár egy Sokolon is. Pl Csalog Gábor lehet nem tud róla (vagy igeb, passz), valamikor rámlőcsölték,hogy rakjak neki össze motyót. Nem írnám le mi volt,,de nem kell nagy dologra gondolni és kifejezetten szerette.MrCollector írta: ↑2025.01.29., szer. 20:24
Tegnap volt nálam egy zenész hölgy ismerősöm meghallgatni 1-2 csúcs fejhallgatót,
Persze, van másik oldal is. Egyik ismerősöm kiemelkedő név nélkül, axxem a Budapesti Filharmónikásoknál bazsevált, otthon meg full Kondoval és Avantgarde Trioval. De szerintem a váladztásának nem sok köze volt ahhoz, hogy zenél.
Félre ne menjen, minden tiszteletem a muzsikusoké, de őket hifiről kérdezni felesleges. Annak idején, pl Kurtág nem a hifi miatt volt barátja Csontosnak (bár értette, mit művel a Merlinnel), hanem a két lábon járó zenei lexikont látta benne.
De ez elég OFF, engedjük el, mert kivágnak, mint macskát ...
ON-oljuk be, drótokat se használt túl drágát... Már Csalog
Nyilván ő is hallgat zenét otthon, de inkább nem is gondolok bele, hogy min.