Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Amphion Argon 3

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 72
Kapcsolat:

Re: Amphion Argon 3

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Remélem a T. Eladó nem haragszik meg, hogy ide írok... Csak, hogy teljes legyen az Argon3 életrajza. Én voltam az első tulajdonosa, itt árultam: viewtopic.php?p=2805124#p2805124
Őszintén ajánlom az Argon3-at, nálam csodálatosan üzemelt! Tiszta, gyors, feszes, őszinte, nagyon jól elhelyezhető, sok helyről hallgatható hangfal. Olyannyira Amphion-fan lettem, hogy egy rövid (de fantasztikus) Vimberg Amea kör után most megint Amphiont vettem, Argon3S-t. Érdemes meghallgatni! Üdv, Gyuri
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

hkboy
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Re: Amphion Argon 3

Hozzászólás Szerző: hkboy »

Ez ugyanaz a darab, amit tailor77 hirdetett korábban.
viewtopic.php?f=33&t=199290&p=2858449&h ... 3#p2858449
Állapota nem változott. Gyári csomagolása sajnos nincs meg, viszont az Argon 3S doboza igen.
Kiváló hangfalak, de most kisebb helyiségben tudok zenét hallgatni, így kisebb rendszert is tudok elhelyezni, ezért is lehet érdekes a csere dolog.

hkboy
Értékelés: 4

Amphion Argon 3

Hozzászólás Szerző: hkboy »

Amphion Argon 3 hangfalpár fehér színben eladó.
Debrecenben található.
Az ára 360eFt.
Beszámítani Wiim Ultra-t, Wiim Amp pro-t, Audioquest Rocket 88-at, esetleg Audience hangfalkábelt tudok.
Írj, h mid van és egyeztetünk.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”