Pár gondolat,érzés a pm monoblokkokról így kb egy hónap eléggé intenzív együttélés után,már csak azért is,mert...
Őszintén szólva nem számítottam olyan mértékű,(na ez az igazán nekem való hang érzésre) mint amit kaptam,mert volt már nálam anno ilyen szett,és akkor valamiért nem fogott meg annyira mint most.Turkálok az emlékeimben,de nem,egyszerűen nem ugrik be az hogy mi nem jött be,mi zavart,vagy egyszerűen mi nem tetszett akkor benne.

Arra tisztán emlékszem hogy Zsolt nagyon értetlenkedett mikor közöltem vele hogy nem,ez nem az én hangom,és most már értem is hogy miért.
Ezután némi konkrétum.Ez a rendszer most teljesen az si2 kellemességét,simaságát hozza,(ezt azért is említem példának,mert többen ismerik itt az si2-vel való együttélés érzését) de attól sokkal,de sokkal életszerűbben,és mondhatni szinte szürreálisabban is jobban,egészebben szól.Mondjuk ebben nem is lenne semmi meglepő,mert azonos széria,de mégis van,számomra mindenképp.Őszintén szólva én "csak" egy dögösebb és hihetőbb hangra vágytam,és ezért is váltottam az si3-ról,de amit kaptam az több ennél,jóval több.Azt éreztem hogy a grand enigmában több van mint amit az si3 ki tud hozni belőle,és ez igazolódott is.A grand enigma egy nagyon jó hangsugárzó,úgy tud kellemesebb lenni az enigma 5-höz képest,hogy egyúttal annál részletezőbb,kerekebb,és életszerűbb hangzást is nyújt.Egy erős ajánlás felé a részemről azoknak,akik gondolkodnak rajta.Mellé nem igazán lehet nyúlni vele,ha tetszik az enigma 5,akkor meg szinte biztosan,mert mindenben jobb ez a hangsugárzó.
Zsolt említette mikor elhoztam tőle a pm-pre szettet,hogy lehet ezt a minőséget még fokozni majd a későbbiekben,pl egy jobb előfokkal,mert a pm-ek többet tudnak mint amit a pre ki tud hozni belőlük,de most így hallgatva a zenét,hát őszintén szólva nem is tudom hogy mit lehetne,és főleg hogy kellene e ezen még valamit is jobbá tenni,mert nagyon jó ez így.
Majd egyszer kipróbálom,de most nem "bolondítom" meg a rendszert egy thesis készülék bevitellel,mert ezt most így érzem egy kerek egésznek,és hogy mit hoz a jövő?,hát azt bízzuk a jövőre.
Az biztos hogy piszok nagy mázli volt az hogy jókor telefonáltam a jó helyre,mert ez az inspiráció egy hirtelen ötlettől vezérelve jött,de bejött,és ennek örülök,nem is kicsit.
Szép napot mindenkinek.