Lehet, hogy valamit félreértettél.
Nem az AKH-hoz megyek, de már megvan, hová (oda kértem a gumkat direktbe): https://idopontfoglalas.gumiszervizem.h ... ek/gumitar
Ami az AKH-t illeti, amíg Budapesten éltem, 10 évig (2006-2016 között) hordtam minden évben kétszer a BMW-imet s a Scorpiót is két budapesti telephelyükre (mikor melyikben találtam jó időpontot), a Fehérvári útiba ill. az Allee-belibe, mert a lakásomhoz és a munkaelyemhez is nagyon közel voltak. Ha nekem is lett volna olyan élményem, mint Neked, tuti én is otthagytam volna őket, de nekem az égvilágon semmi problémám nem volt velük, cserébe szerintem egyszerű és nagyon profi a foglalási rendszerük, és a tárolt gumiról nem is kell szólni foglaláskor, tudja a rendszer automatikusan, hogy oda kell szállítani a náluk tárolt gumit, és ennek idejével kalkulál is, már úgy dobja a lehetséges és szabad időpontokat.
Mellesleg az AKH nem csak saját szervizhellyel és szrelőpontokkal rendelkezik, kismillió egyéb szervizzel van szerződésben, pl. az oroszlányi szervizt tudtommal AKH és a GrandGumi is (utóbbi egész biztosan) listázza telephelyként, közben egy független cég - Balla Gumi Kft. A Skodámat oda hordom amióta megvan, eddig velük is maximálisan elégedett vagyok.
Asszem szerencsém volt akkor eddig, hogy elkerültem a budaörsi AKH-t - nem szándékosan, mert a gumicsere-idényben kapkodni kell az időpont-foglalásokkal, simán megeshetett volna, hogy nem kapok jó időpontot az említett kettő egyikébe sem, és akkor a budaörsi is terítéken lett volna).
Meglátjuk, milyen ez a Gumitár Kft., ha jó, akkor ott fogom tároltatni is a gumikat, mert bár a gumitárolás most nem olyan nagy problémám, mint 10 évvel ezelőtt, amikor egy 42 nm-es lakásom volt a Fehérvári úton Budapesten... de ennek ellenére 4 kerék, ami Mustang-ra való, hát igen komoly helyet foglalnak, és talán szakszerűbben is tudják tárolni. TALÁN. Meglátjuk.