Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-k PS2-höz
DVD-k PS2-höz
Arita ridata dvd lemezekre írtam régen, azt hittem jók ,de 30% uk egy idő után olvashatatlanná vált.
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
DVD-k PS2-höz
Sziasztok!
Nemrég chipeltettük gyári PS2 gépünket. Az ürge, aki csinálta utána figyelmeztetett, hogy bizonyos típusú (pl. Arita) DVD lemezt ne használjunk, mert nem jó a tükröződése, és tönkreteszi a fejet (elégeti). Jó minőségű, vagy más tükrőződésű (pl. Traxdata) lemezt ajánlott.
Kíváncsi lennék, ki mit tud erről a témáról, mert hiába kerestem róla infókat a neten.
Leginkább Verbatim-ot ajánlok PS2-höz, de ne CMC alapanyagut (pl. Pearl White), hanem valami normális MCC-t vegyél (pl a nyomtatható 16x-os Verba az olyan) vagy TY-est
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
DVD-k PS2-höz
Még annyit azért ehhez, hogy akitől van, az több éve használja a megírt lemezeket, eddig semmi hibát nem talált, szóval nem egy Princo minőség
DVD-k PS2-höz
Nemtom... egyszer azaz párszor járt nálam ilyen DVD (fortiss) és a DVD identifier Sony alapanyagnak írta ki mindannyiszor. Namost lehet, hogy valaki gyárja nekik, de akkor is Sony-t ír ki.
OFFTOPIC:
A Samsung és Fortis lemezek még a Ritek-et is nagy százalékban alulmúlják
Mondod Te, amikor a Fortiss az Sony alapanyagból van...
OFFTOPIC:
Nagyon ellenszenves dolgot írtál Én úgy tudom, hoyg nincs olyan, h Sony alapanyag, vkivel csináltatja
Mondjuk én még nem mertem Sony lemezt venni
DVD-k PS2-höz
OFFTOPIC:
OFFTOPIC:
Nagyon ellenszenves dolgot írtál Én úgy tudom, hoyg nincs olyan, h Sony alapanyag, vkivel csináltatja
Mondjuk én még nem mertem Sony lemezt venni
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
DVD-k PS2-höz
OFFTOPIC:
DVD-k PS2-höz
Több mint egy éve használja a fiam a PS2 Kb.90% Ritekre van irva,és nincs semmi baja a gépnek,a kollégáim is egyszerre vették velem az egyik az elég kemény játékos,sokszor reggelig nyomja és neki sincs baja.A másiknak sajna elég igénytelen a gyermeke,minden lemez karcos összefogdosott,na neki már csináltatni kellet a gépét.Ugyhogy szerintem sokkal többet árt a koszos karcos lemez mint a Ritek.Egyébként Chippelésnél nekem is azt mondták hogy csak TDK-val!!!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
DVD-k PS2-höz
Én pár nap alatt 60 PS2 DVD-t írtam meg Philips és Verbatim DVD-re, egy rontás sem volt közbe. Egyébként a témáról van egy nagy fórum az sg.hu-n. Érdemes megnézni.
DVD-k PS2-höz
OFFTOPIC:
Attyaég! Jól belenyúltam akkor
OFFTOPIC:
A jót nem nehéz alulmúlni!
DVD-k PS2-höz
OFFTOPIC:
A jót nem nehéz alulmúlni!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
OFFTOPIC:
DVD-k PS2-höz
OFFTOPIC:
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Az újraírható lemezeket az asztali játékosok is lassabban ismerik fel a gyengébb visszatükröződés miatt.
Még jó, hogy a Samsung nem gyújtotta fel a PS2-t! :smile19:
DVD-k PS2-höz
Az újraírható lemezeket az asztali játékosok is lassabban ismerik fel a gyengébb visszatükröződés miatt.
Még jó, hogy a Samsung nem gyújtotta fel a PS2-t! :smile19:
DVD-k PS2-höz
Akkor azt mondjátok hülyeség? Pedig gondoltuk a manus nem részvényes a Traxdata-nál, úh. nincs oka lebeszélni egyik-másik márkáról.
Mi amúgy eddig Aritára írtunk, és a chipelt PS2 mindet bevette. Most kipróbáltunk egy Fortis-t, az nem tetszett neki. Én annyira nem értek hozzá. Gondolom, hogy az ismertebb nevek (TDK, Verbatim) jó minőséget takarnak, de hogy mi a különbség, és hogy a PS2-t ez érdkeli-e
Ki akartam próbálni egyszer egy újraírhatót is (Samsung), de úgy ketyergett tőle, azt hittem szétesik..
Amúgy örülök a sok hozzászólásnak, és köszi
Igen, de ezzel semmit nem mondtál el a minőségéről. Igen nagy különbség van Ritek és Ritek között. (Az már más kérdés, hogy még a legjobb Ritek is az igénytelen kategóriába tartozik.)
Azért a Maxell szitázású Ritek lemezeket nem nevezném igénytelennek.
Igazad van, hogy van különbség a különböző, Ritek alapanyagú lemezek között, de nem a visszatükröződésben. Az is valószínű, hogy a gyengébbeket nem szereti annyira a PS2, de hogy bármelyik Ritek elégetné a fejet, az kicsit durva.
DVD-k PS2-höz
Igen, de ezzel semmit nem mondtál el a minőségéről. Igen nagy különbség van Ritek és Ritek között. (Az már más kérdés, hogy még a legjobb Ritek is az igénytelen kategóriába tartozik.)
Azért a Maxell szitázású Ritek lemezeket nem nevezném igénytelennek.
Igazad van, hogy van különbség a különböző, Ritek alapanyagú lemezek között, de nem a visszatükröződésben. Az is valószínű, hogy a gyengébbeket nem szereti annyira a PS2, de hogy bármelyik Ritek elégetné a fejet, az kicsit durva.
DVD-k PS2-höz
Aki nem ezerszámra írja ki a játékokat , az szerintem is meg tudja engedni magának a jobb,minőségi alapanyagot.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
Jó vicc, minkettőnek ugyanaz a Ritek az alapanyaga!
DVD-k PS2-höz
DVD-k PS2-höz
Szerintem nagyfokú igénytelensegre vall ilyen lemezre dolgozni. Az most még legyen hagyján, h eleve másolunk, de még azt is ilyen igénytelenül? Könyörgöm, azon megy a spórolás, h egy fos dvd 40-50 ft egy verba meg 85? Ilyen 10 ft-okon?
Mondjuk a Traxdata meg az Arita nem fos DVD.
Mindegyik Ritek, ami meg elég jól csengő márka az írható médiák világában.
Elkúrtuk
Sziasztok!
Nemrég chipeltettük gyári PS2 gépünket. Az ürge, aki csinálta utána figyelmeztetett, hogy bizonyos típusú (pl. Arita) DVD lemezt ne használjunk, mert nem jó a tükröződése, és tönkreteszi a fejet (elégeti). Jó minőségű, vagy más tükrőződésű (pl. Traxdata) lemezt ajánlott.
Kíváncsi lennék, ki mit tud erről a témáról, mert hiába kerestem róla infókat a neten.
A chipelős emberke is hasra van esve 1-2 felszitázott márkanévtől, de fogalma sincs, hogy mi van mögötte.
Az meg mégnagyobb hülyeség, hogy a gyengébb visszatükröződésű lemez olvasáskor elégeti a fejet. Ilyen elven egy újraírható lemez azonnal kigyújtaná a gépet!
Abban igaza lehet, hogy van különbség a minőségben és nem mindegyiket szereti a PS2, de az ilyen magyarázatok mehetnének a néphülyítő áltudományosságok topicjába.
DVD-k PS2-höz
Sziasztok!
A chipelős emberke is hasra van esve 1-2 felszitázott márkanévtől, de fogalma sincs, hogy mi van mögötte.
Az meg mégnagyobb hülyeség, hogy a gyengébb visszatükröződésű lemez olvasáskor elégeti a fejet. Ilyen elven egy újraírható lemez azonnal kigyújtaná a gépet!
Abban igaza lehet, hogy van különbség a minőségben és nem mindegyiket szereti a PS2, de az ilyen magyarázatok mehetnének a néphülyítő áltudományosságok topicjába.
DVD-k PS2-höz
Szerintem nagyfokú igénytelensegre vall ilyen lemezre dolgozni. Az most még legyen hagyján, h eleve másolunk, de még azt is ilyen igénytelenül? Könyörgöm, azon megy a spórolás, h egy fos dvd 40-50 ft egy verba meg 85? Ilyen 10 ft-okon?
DVD-k PS2-höz
Én Tdk-t használok("-"-os), egyszer megpróbáltam megetetni ridata-val, de nem olvasta be.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
DVD-k PS2-höz
Sziasztok!