Könnyen félre tudnak siklani a dolgok ha felületesek vagyumk.
Dixie-ről is azt gondoltad van Lurnéje
Rólam meg azt,hogy csak olvasgatok róla és lövésem nincs mi az.
Miközben leírtam,hogy VOLT.
Így baromi nehéz a társalgás.
Könnyen félre tudnak siklani a dolgok ha felületesek vagyumk.

@Rock:az LP12-es misztifikálását és antimisztifikálását nem kell túlspilázni,láttam olyan pédányt (és Linn Isobarik-ot is) ahol az asztalosmunkára,profi asztalos haverom azt mondta hogy "na,ezeket lábal rakták össze"...Amikor anno a Linn Sondek kazánba való dobásának a hiábavalóságáról elmélkedtél, akkor is megemlítettem, hogy mások kedvelt holmijait nem illik ilyen szinten szapulni.
Bakker
https://www.enjoythemusic.com/magazine/ ... index.html
Hova lett az Air Tangent ?

Mivel a Lurné J1 lemezjátszó gyári állapotában működőképes, inkább azt kellene elmondani, hogy a Te(!) gépeden mi nem volt rendben.Iletve a fizika mely téziseivel lehet a J1 belsejét kidumálni?
Aha

Jó hát nem vagyunk egyformák....
Amikor a J1-et Micro Seiki-nek gondoljuk

Bizonyára átsiklott felette.

Ami egyébként engem nem győzött meg pedig kb. 2 évig bírkóztam vele, de ez más téma.

Nem szokta. A write-only mód beragadt nála.KLajos írta: ↑2024.12.21., szomb. 09:01Sajnos a tényleges címzett roppant mód nem érti. :-(Voyager írta: ↑2024.12.20., pén. 17:15Sokan hajlamosak véleményt formálni olyan termékekről, amelyekről legjobb esetben csak olvastak, és ennek ellenére gyakran elég lesajnáló módon nyilvánulnak meg róluk. De akad olyan is, aki felületesen olvas és chat-falnak használja a fórumot és semmitmondó tartalommal tölti meg a digitális teret.

Sajnos a tényleges címzett roppant mód nem érti. :-(Voyager írta: ↑2024.12.20., pén. 17:15Sokan hajlamosak véleményt formálni olyan termékekről, amelyekről legjobb esetben csak olvastak, és ennek ellenére gyakran elég lesajnáló módon nyilvánulnak meg róluk. De akad olyan is, aki felületesen olvas és chat-falnak használja a fórumot és semmitmondó tartalommal tölti meg a digitális teret.
Tökéletes példa erre a - most éppen - Lurne - vel kapcsolatos lesajnáló megnyílvánulás és fostalicskázás, hiszen sosem hallotta, csak olvasott róla és képeken látta.
Azt fogtam fel, hogy azt gondolod, hogy bármilyen stílusban nyilatkozhatsz meg X termékről, elvbarátaid lelkes like-olásától övezve.

Sokan hajlamosak véleményt formálni olyan termékekről, amelyekről legjobb esetben csak olvastak, és ennek ellenére gyakran elég lesajnáló módon nyilvánulnak meg róluk. De akad olyan is, aki felületesen olvas és chat-falnak használja a fórumot és semmitmondó tartalommal tölti meg a digitális teret.
Rock60 írta: ↑2024.12.20., pén. 10:45Tökéletesen igazad van, nyilván nem is Neked szól, engem sem érdekelne.dixie-chicken írta: ↑2024.12.20., pén. 08:01
Engem személyszerint nem érdekelnek a "versenyfutások",és kerülöm az egzibicionista termékeket ahol én már palacsintasütöket,bumerángokat,dobostortákat,kuktafazekakat látok lemezjátszó néven...az egzibicionizmust minden esetben,nállam legalább is,felűl fogják irni gyakorlati,kezelhetőségi kérdések...
De mikor folyamtos kukábavalóságról, játékdobozról és fostalicskáról szól egyeseknél a fáma, csak fel merül néhányunkban, hogy mire ez a nagy lenézősdi, mire ez a nagy magabiztosság.![]()

Nincs evvel gond...lapozunk..Rock60 írta: ↑2024.12.20., pén. 10:45Tökéletesen igazad van, nyilván nem is Neked szól, engem sem érdekelne.dixie-chicken írta: ↑2024.12.20., pén. 08:01
Engem személyszerint nem érdekelnek a "versenyfutások",és kerülöm az egzibicionista termékeket ahol én már palacsintasütöket,bumerángokat,dobostortákat,kuktafazekakat látok lemezjátszó néven...az egzibicionizmust minden esetben,nállam legalább is,felűl fogják irni gyakorlati,kezelhetőségi kérdések...
De mikor folyamtos kukábavalóságról, játékdobozról és fostalicskáról szól egyeseknél a fáma, csak fel merül néhányunkban, hogy mire ez a nagy lenézősdi, mire ez a nagy magabiztosság.![]()
Tökéletesen igazad van, nyilván nem is Neked szól, engem sem érdekelne.dixie-chicken írta: ↑2024.12.20., pén. 08:01

Mi a problemaja a J1-nek?