Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5031
Re: Kerékpározás
Boldog karácsonyt kívánok. Aztán bejgli után pattanjatok gépre, lemozogni a felesleget!

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8985
Kb. igen. A kerékpár annyira nem fontos, de jó, ha szereted és kényelmesen ülsz rajta. Ez utóbbi, nekünk amatőröknek a legfontosabb szempont szerintem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1269
"...ha erős vagyok, akkor teljesen mindegy, milyen a kerékpár."

Én nem.

- pärt
- Hazajáró lélek
Múltkor mérgelődtem, hogy nem kotornak rendesen a városomban. Itt azt hiszem, kicsit elnézőbb lennék.
ha meg nagyon hiányzik, nosza elő a vaZSfűrészt, azt' a túlegd-ből pillanatokon belül megvan a lefti

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- pärt
- Hazajáró lélek
Montikhoz, telókhoz nem értek, de szerintem ha amúgy rendben van a gép, és ha nem vérszerződés köt a lefty szektához, akkor egy másik teló + kerék újrafűzés az út, és nem idegelődsz bizonytalan, de jósolható kimenetelű javítási kísérletekkel.
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1269
Tanácsra, vagy vígaszra várva.

Esélyes, hogy a Lefty villám végleg megadta magát. (Kicsi ez a város; a pécsi "villás csávó" elkottyantotta, hogy már pár évvel ezelőtt - az előző tulajdonosnál (ezúton is üdvözlöm
) - is járt már nála ez a villa, és már akkor is gondja volt a javítással...
De még azért próbálkozik. Ugye-ugye, a használt bringák, meg a csontvázak, nem is olyan régen beszéltünk erről a Sculturáink
kapcsán.
)
Nyíregyházán javasolták még a Bringakirályt (https://www.facebook.com/bringakiraly), van esetleg velük tapasztalatotok?
Ha jól informáltak, a mai Lefty villák fejcsapágykiképzése nem kompatibilis az F29 vázammal, de >0,5 M Ft áron amúgy is vicces volna újat venni egy ilyen korú bringához. Rendben lévő használtat szerezni pedig elég esélytelen. A Mesterbike-nál azt mondták, valami átalakítóval megoldható beletenni másfajta villát is, de - ha az nem Lefty - akkor új kerék is kell, vagy új aggyal újrafűzni a régi kereket (árban kb. ugyanannyira jönne ki).
Van esetleg valami jó ötletetek? Vagy eladásra bontom a bringát alkatrészenként és tabula rasa.

Esélyes, hogy a Lefty villám végleg megadta magát. (Kicsi ez a város; a pécsi "villás csávó" elkottyantotta, hogy már pár évvel ezelőtt - az előző tulajdonosnál (ezúton is üdvözlöm

Nyíregyházán javasolták még a Bringakirályt (https://www.facebook.com/bringakiraly), van esetleg velük tapasztalatotok?
Ha jól informáltak, a mai Lefty villák fejcsapágykiképzése nem kompatibilis az F29 vázammal, de >0,5 M Ft áron amúgy is vicces volna újat venni egy ilyen korú bringához. Rendben lévő használtat szerezni pedig elég esélytelen. A Mesterbike-nál azt mondták, valami átalakítóval megoldható beletenni másfajta villát is, de - ha az nem Lefty - akkor új kerék is kell, vagy új aggyal újrafűzni a régi kereket (árban kb. ugyanannyira jönne ki).
Van esetleg valami jó ötletetek? Vagy eladásra bontom a bringát alkatrészenként és tabula rasa.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Nekem kulacs és lámpa upgrade volt most csak.
.

.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Sajnálom. Én pedálosat nézek, azt át tudod rakni könnyen egy másik keróra is.
f*szom a kerékpáriparba, ezide nem megy fel. :(
Ugyanitt wattmérő eladó ha valakit érdekel.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Ezt most találtam, muszáj megosztanom olyan jó kép! :)
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Kell az energia!
- pärt
- Hazajáró lélek
A teljesítmény megköveteli, egy 500Wattos erősítőt sem illik pilicka kis drótokkal bekötni.

Hétvégi program eme friss beszerzések kipróbálása. Nyilván a wattmérővel kezdek. :) (a fogakat már én cseréltem rajta gravel kompatibilisre)
- Vinkler
- Adminisztrátor
Tudom, h skandallum, de én ezért is döntöttem egyelőre az SPD mellett. Az én tinglitanglimhoz jó és abban a cipőben lehet kolbászolgatni is anélkül, h elcseszd a stoplit.
Tano barátunknak verseny közben tört el, épp meginduláskor(kigyorsítás). A Pinarello 2,5-3m magasan repülte át a mezönyt, Tano a kórházban tért magához... Előtte defektje volt és tolta a bicajt, míg nem jött a cserekerék. Állítólag az aszfalt koptatta el, szerintem is, de nem ott és akkor. Stoplivédő nem hülyeség. Akkor teszem zsebre, amikor felülök, addig fent van.pärt írta: ↑2024.12.14., szomb. 18:14Jaaa...értem.Láttam a képen, de az nem is hasonlít ehhez; a HAARP 180 antennából áll, jókora területen elhelyezve.
On.
Megszívlelendő videó, sokan hajlamosak túlhasználni a stoplit, pedált:
https://youtu.be/nuotDXUstEE?si=-luF523BzqRAxZ1C
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Jaaa...értem.
Láttam a képen, de az nem is hasonlít ehhez; a HAARP 180 antennából áll, jókora területen elhelyezve.
On.

On.
bocs', de azt gondoltam, egyértelmű

Tényleg fogalmam sincs, mibe kell belegondolnunk, még így kékkel szedve sem, arról még kevésbé, hogy a HAARP hogy kapcsolódik bringához, bálnához...
- pärt
- Hazajáró lélek
Ha egy állítást is megfogalmaznál, akkor beljebb lennénk.

hápperig csak túlbonyolítod, nodebár eccerű, megaztán (részben beidétve lentebb) írom is: antenna, Alaszkapärt írta: ↑2024.12.13., pén. 22:15Nem tudom követni az átkötést, csak tippelek: a bálna halálra fagyva partra vetődött a tudjukkik légkörpiszkáló ténykedése miatt.trane írta: ↑2024.12.13., pén. 21:21
nomeg a HAARP Project /gondoljon bele bárki bármit is, dejazé' olvasson picit utána, és nem csak a mingyá' belinkelt 'hivatalos' oldalon/ egy antennájával... (https://haarp.gi.alaska.edu/)
![]()
![]()

- pärt
- Hazajáró lélek
Nem tudom követni az átkötést, csak tippelek: a bálna halálra fagyva partra vetődött a tudjukkik légkörpiszkáló ténykedése miatt.trane írta: ↑2024.12.13., pén. 21:21
nomeg a HAARP Project /gondoljon bele bárki bármit is, dejazé' olvasson picit utána, és nem csak a mingyá' belinkelt 'hivatalos' oldalon/ egy antennájával... (https://haarp.gi.alaska.edu/)
![]()