És D8...
Valaki?
Mellesleg valaki ismeri a Qualiton hangfalkábelét?
És D8...
Na, ez az amit meghallgatás nélkül alapból sem hiszek el.gomolalaci írta: ↑2024.12.29., vas. 21:03Biztos vagyok benne! Egy vastag, bármilyen kábel (kivéve a több ampert igénylő) nem jó a nagy keresztmetszete miattwhite-tiger írta: ↑2024.12.29., vas. 12:33Na, arra kíváncsi lennék, különösen a magasabb kategóriájú D7-D8-nál... És agomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49
Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja![]()
Nem reklám volt!!!
bármelyikre is. Vagyis Rudi bácsi legkisebb kábele is jobb mondjuk a D8-nál...?![]()
![]()
Biztos vagyok benne! Egy vastag, bármilyen kábel (kivéve a több ampert igénylő) nem jó a nagy keresztmetszete miattwhite-tiger írta: ↑2024.12.29., vas. 12:33Na, arra kíváncsi lennék, különösen a magasabb kategóriájú D7-D8-nál... És agomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja![]()
Nem reklám volt!!!
bármelyikre is. Vagyis Rudi bácsi legkisebb kábele is jobb mondjuk a D8-nál...?![]()
Nem, ez nem jó. Erről van szó: viewtopic.php?f=147&t=42133Taarzan írta: ↑2024.12.29., vas. 18:51És ez jó? ....gomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49... úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.![]()
Minden tiszteletem mellett de nem R kábelről -barmily legyen is jó vagy még jobb... - kérdeztem.
Mivel fogalmam sem volt miről/kiről is írtál rákerestem, nem lett több ismeretem.
És ez jó? ....gomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49... úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.
Rudi bácsi legújabb kábele a rendszeremben úgy mosta a mélyeket, ahogy kell. A legolcsóbb Hidiamond sem csinál ilyet.white-tiger írta: ↑2024.12.29., vas. 12:33Na, arra kíváncsi lennék, különösen a magasabb kategóriájú D7-D8-nál... És agomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja![]()
Nem reklám volt!!!
Na, arra kíváncsi lennék, különösen a magasabb kategóriájú D7-D8-nál... És agomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja![]()
Nem reklám volt!!!
Nekem van egy D3-am, 10 éve biztosan. Hát én nem gondolnám róla, hogy merev, vagyis kinek mi. (nekem bejön a menetes rászorítási lehetőség, nyilván nem véletlen ötlet volt :) )gomolalaci írta: ↑2024.12.28., szomb. 20:49Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja![]()
Nem reklám volt!!!
Mindegyik olyan merev, mint a fagyott kutya lába, és Rudi bármelyik kábele egy helyben hagyja
Szuper ennyiből mozi szobát, zeneszobát lehet építeni kompletten…..Rock60 írta: ↑2024.12.16., hétf. 21:20Na, én ebből az egyszerűbb drótból fogom készíteni az ösvényeimet.Voyager írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:42
Itthon is kapható a kistestvére.
https://www.avstream.hu/spd/avs278100/A ... preme-3-0M
Vincze Janival már lebeszéltem, ha veszek 80 métert, ad 5% kedvezményt...
![]()
Na, én ebből az egyszerűbb drótból fogom készíteni az ösvényeimet.Voyager írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:42
Itthon is kapható a kistestvére.
https://www.avstream.hu/spd/avs278100/A ... preme-3-0M
Itthon is kapható a kistestvére.KLajos írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:35https://www.hifi-bamberg.de/ansuz-acous ... /SW11643.1
A világ minden pénzét el lehet szórni, ha valakinek ez a gyengéje.
Mi a f...sz???KLajos írta: ↑2024.12.16., hétf. 20:35https://www.hifi-bamberg.de/ansuz-acous ... /SW11643.1
A világ minden pénzét el lehet szórni, ha valakinek ez a gyengéje.
Ja, nincs kizárva. Tényleg.SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 15:47
Hát, ennek annyi pont az esélye. Mint a sokmilliárd csillag egy adott állására. És időt is annyit kell várni rá. Nem lehetetlen, de a 8milliárd ember életében jó ha 1x megadatik valakinek. Mivel te azt állítod neked meg volt, a többiek lemondhatnak az ilyen csodáról. :)
Beszarok rajtatok.SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 15:47Hát, ennek annyi pont az esélye. Mint a sokmilliárd csillag egy adott állására. És időt is annyit kell várni rá. Nem lehetetlen, de a 8milliárd ember életében jó ha 1x megadatik valakinek. Mivel te azt állítod neked meg volt, a többiek lemondhatnak az ilyen csodáról. :)chord_ írta: ↑2024.12.15., vas. 08:57Nagyon egyszerű a válasz.Rock60 írta: ↑2024.12.14., szomb. 11:22Most aztán jól megkaptam...![]()
Nem terveztem ráhúzni árnyékolóharisnyát sem szakszerűen, sem szakszerűtlenül.
Te sem pártolod az árnyékolást, akkor most mi a probléma ?
A kérdés az, hogy Cables azért nem tesz árnyékolást a kábeleire, mert nem tartja jónak, vagy azért, mert képtelen rá.
Szerintem, ha értelmét látná, megküzdene a feladattal valahogyan...![]()
Abban a koordináta-rendszerben, amelyekben te meg én meg Cables meg stb.. mozgunk, tehát nem SM, ki kell próbálni.
Ha van beáldozható krumpli drótod, húzd le az árnyékoló harisnyát.
Vagy húzd le a műanyag / pamut 'kígyóbőrt'.
Vagy a sima pc 220-as drótról szedd le a külső vastag pvc szigetelést, a drótokon maradjon nyilván.
A hang minden esetben 'fellélegzik'; az összekötőknél, vagy digitális összekötőknél a hatás egészen drámai.
Minden, de szó szerint minden, amibe belehúzod a drótjaidat, otthagyja a hangi lenyomatát.
Ha esetleg nem ezt hallod, akkor te vagy a rendszered másképp érzékeny dolgokra.
A magánvéleményem az, hogy itt nem csak az anyag kritikus, meg a gusztustalan PVC pszichés eltávolítás-érzete, meg a dielektrikus eltérések, hanem valami a rezgésekkel is lehet, hogy melyik cucc mennyire és hogyan 'szorítja' a benne lévő drótot.
Adott csillagállásoknál az ilyen ráközelítéssel összerakott dolgok SM csodadrótjait lazán beelőzhetik.
'In selected theatres only' természetesen.
SoundMania írta: ↑2024.12.15., vas. 15:47Hát, ennek annyi pont az esélye. Mint a sokmilliárd csillag egy adott állására. És időt is annyit kell várni rá. Nem lehetetlen, de a 8milliárd ember életében jó ha 1x megadatik valakinek. Mivel te azt állítod neked meg volt, a többiek lemondhatnak az ilyen csodáról. :)chord_ írta: ↑2024.12.15., vas. 08:57Nagyon egyszerű a válasz.Rock60 írta: ↑2024.12.14., szomb. 11:22Most aztán jól megkaptam...![]()
A kérdés az, hogy Cables azért nem tesz árnyékolást a kábeleire, mert nem tartja jónak, vagy azért, mert képtelen rá.
Abban a koordináta-rendszerben, amelyekben te meg én meg Cables meg stb.. mozgunk, tehát nem SM, ki kell próbálni.
Vagy a sima pc 220-as drótról szedd le a külső vastag pvc szigetelést, a drótokon maradjon nyilván.
A hang minden esetben 'fellélegzik'; az összekötőknél, vagy digitális összekötőknél a hatás egészen drámai.
Minden, de szó szerint minden, amibe belehúzod a drótjaidat, otthagyja a hangi lenyomatát.
Ha esetleg nem ezt hallod, akkor te vagy a rendszered másképp érzékeny dolgokra.
A magánvéleményem az, hogy itt nem csak az anyag kritikus, meg a gusztustalan PVC pszichés eltávolítás-érzete, meg a dielektrikus eltérések, hanem valami a rezgésekkel is lehet, hogy melyik cucc mennyire és hogyan 'szorítja' a benne lévő drótot.
Adott csillagállásoknál az ilyen ráközelítéssel összerakott dolgok SM csodadrótjait lazán beelőzhetik.
Hát, ennek annyi pont az esélye. Mint a sokmilliárd csillag egy adott állására. És időt is annyit kell várni rá. Nem lehetetlen, de a 8milliárd ember életében jó ha 1x megadatik valakinek. Mivel te azt állítod neked meg volt, a többiek lemondhatnak az ilyen csodáról. :)chord_ írta: ↑2024.12.15., vas. 08:57Nagyon egyszerű a válasz.Rock60 írta: ↑2024.12.14., szomb. 11:22Most aztán jól megkaptam...SoundMania írta: ↑2024.12.14., szomb. 09:45
Nem, ahhoz nem. De a jó(!) árnyékolás az nem annyiból áll, hogy ráhúzol egy árnyékolóharisnyát! De azon a szinten amit sokan csináltok a kábelekkel/ösvényekkel, nem vár az ember több hozzáértést. Ha viszont lenne több a birtokotokban, nem telne ilyen gyorsan ez a témakör a hozzászólásokkal. Illetve merőben másmilyen kérdések merülnének fel.![]()
Úgy lehet valahogyan....chord_ írta: ↑2024.12.15., vas. 08:57
Nagyon egyszerű a válasz.Rock60 írta: ↑2024.12.14., szomb. 11:22Most aztán jól megkaptam...SoundMania írta: ↑2024.12.14., szomb. 09:45
Nem, ahhoz nem. De a jó(!) árnyékolás az nem annyiból áll, hogy ráhúzol egy árnyékolóharisnyát! De azon a szinten amit sokan csináltok a kábelekkel/ösvényekkel, nem vár az ember több hozzáértést. Ha viszont lenne több a birtokotokban, nem telne ilyen gyorsan ez a témakör a hozzászólásokkal. Illetve merőben másmilyen kérdések merülnének fel.![]()
Leírnád mik ezek a kábelek amik neked vannak?SoundMania írta: ↑2024.12.14., szomb. 18:30Nem pártolom az árnyékolást, de néha mégis szükséges. Szerencsére nálam (még) nem mutatkozik probléma nélküle sem. Van olyan kábelem ami hagyományos értelemben árnyékolt és van ami nem az. De ezeknek nem is ezen múlik a hang minősége. ha valamelyik drótotok ezek közelébe ér, majd szóljatok! :)
Addig csak teleírjátok a fórumot, elszórtok egy csomó pénzt incifinci javulásért/változásért.
SoundMania írta: ↑2024.12.14., szomb. 18:30... De ezeknek nem is ezen múlik a hang minősége. ha valamelyik drótotok ezek közelébe ér, majd szóljatok!