Bevallom, a PC-s vonalra tett megjegyzésedet nem értem! Az erősítőbe épített DAC USB bemenettel rendelkezik, bármely megfelelő meghajtó szoftverrel rendelkező eszköz, legyen szó PC-ről, Apple kütyüről, Linuxos gépről, androidos mobilról, vagy alkalmas streamerről, ezen keresztül csatlakoztatva gyakorlatilag USB-s audio kimeneti eszközként, "hangkártyaként" használhatja az erősítőt. Ezért is javasoltam a Windows-os XMOS USB driver szoftver újratelepítését első körben. Ehhez fizikailag csatlakoztatva kell lennie az erősítőnek, ha valamilyen hardverprobléma miatt nem látja, akkor már itt kiabál a telepítő. Akkor már tudhatjuk, hogy tényleg nem is "látja" és ennek az okát is el lehet kezdeni keresgélni, például az USB kábelben.PgSpa írta: ↑2025.01.04., szomb. 10:02Összevonva a két válaszod: az Unico Due DAC-ja nem hozható kapcsolatba PC-vel, ez egy integrált hibrid erősítőbe épített példány. Kezdetben az Aries kijelezte, látta. Aztán elkezdett rosszalkodni, most már a PC-vel sem lehet összehozni.
Nálam a korábbi Abacussal és a mostani S verzióval is tökéletes az összhang.
No, de ez már off, inkább dacolás....
Az Aries-szel kapcsolatban arra gondoltam, "így messziről agyalva", hogy talán az USB drive-ről történő feltöltéssel való próbálkozás után az LightningServer admin felületén az alábbi beállítás úgy maradt, és talán ilyenkor az USB-re csatlakoztatott eszköztől nem audio periféria funkciót, hanem háttértárolót vár a streamer. De ilyen eszköz hiányában én nem tudom kipróbálni.