igen,elég becsapós a dolog, de vélhetően élőben a TechDas Neked is jobban tetszene. Ami a dolog nehézsége, azokat az apró dolgokat kiszúrni,ami alapján eldönthető, melyik hangja jobb a valóságban (mert ez egy igen nagyon durva tömörítése a valóságnak, már a bedigizett felvételek). De alapvetően csúnya dolgokat csináltunk már youtube videók alapján... én pl megnéztem egy youtube videót és vettem egy Kondo erősítőtBig írta: ↑2024.12.12., csüt. 17:55
Ezzel egyet tudok érteni, de véleményem szerint mindenki mást keres a hangzásban, meg hát nem egyforma a fülünk, én A-ra tippeltem mint TechDas és azt is hoznám haza, lehet ez egy rossz beidegződés vagy megszokás, elég kicsi a szobám tulajdonképpen "fülhallgatónak" használom a hanfalaimat némi tulzással, talán azért is szeretem a direktebb hangot.
Sergey elég jól otthon van az installban, lejön a többi videójából is és meg tudta azt csinálni, hogy az erősítő képessége átjöjjön szinte 100%-ban. Persze, ki kell vonni belőle az AN C réz összekötő hangját. Ami figyelemreméltó, az a tempó és ritmus és persze a hangulat halálpontos közvetítése. Szóval van értelme trenirozni ezt a készséget is, hogy videókról felismerjük a jót. Egyszer már előttem, Debrecenből, hangfalat állítottunk be Budapesten, youtubere feltett videókkal (márhogy, videó feltesz, OK, balt hozd előpre 3 centit és told bentebb 2 centit,stb... újra feltesz videót, OK,akkor most a jobb oldalin fordtís minimálisat befele, a bal első tüske körül- mert az se mindegy,hol forgatsz)
youtu.be/iFMzUicd7lw

nomeg,egy laptop hangzsórójától az is csoda,hogy volt difi