dixie-chicken írta: ↑2024.12.12., csüt. 14:59
TechDas:
https://techdas.jp/
“DAS” in TechDAS stands for “Digital Analog Supremacy” reflecting the commitment to the finest audio technology. This philosophy has created TechDAS products such as the Air Force analog turntable line which has gained worldwide reputation for its sound quality, accumulated know-how, and the latest in electronics and precise engineering technology.
én nem mondtam,hogy német,csak azt,hogy németes, főleg a Tech előtétszóval (na,ilyen van -e? Most kreáltam

). Ami az emberi agyat igen meg tudja zavarni, mert a hangjának nyugodtsága a név "dallamát" egyáltalán nem követi
De mint már sokan megerősítettétek, japcsik
ha jól emlékszem, ez a lemezjátszó a fordulatszámot is minden bekapcsoláskor beállítja halálpontosra... Épp most szívok ezzel... az egyik tápegységemben a trimmerpotit koppig tekertem (megtaláltam Big! nem volt túl nehéz

), de koppon is csak 44,85 a fordulatszám, így megy a TMP Audioba némi revízióra... a 33 az jó. de azt néztem, telefonos méréssel,ami azért tudjuk,hogy halálpontos, hol 33,32, hol 33,34, 33,35-öt mér, néha 33,33-at
de ez vicces volt... mivel mérjem...
telefon... ja, két app, két eltérő értéket mér
sablon és lámpa 50Hz-e... még talán jónak is tűnik ,de megnyugtattak ToMPiék, hogy a mi 50Hz-ünkre aztán megint ne vegyek mérget.
telefon,stroboszkóp app és 50Hz... ez volt a legmókásabb, mert a 33-ason, néha a 45-ös jelek "álltak" mozdulatlanul
maradtam a lámpafényél és annál az app-nál,ami a lámpafényes jó beállításnál is a 33,33-at mutatja... hogy jó e? azt nem tudom... ha majd lesz időm és ingerenciám, előveszek olyan lemezt,ami megvan CD-n is és kapcsolgatom, hátha kiadja
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu