sokan, sok dolgot elmondtatok. A cervin Vega legalább próbált olyan ajánlat lenni, amit kb keres a tulaj, de én is azt gondolom, ez inkább csak veretős doboz.
a kis Mission a 700as sorozat, én is így emlékeztem, csak a 704 ugrott be, de az már talán álló. Ezek a NAD BEE erősítővel már tényleg elég bugis hangot hozna. haveromnak is volt, talán a finomabb zenéken egy kicsit elfedi a nagyon finom apróságokat, de valóban az a hang, ami inkább kevesebbet mutat, de legalábn nem él olcsó trükkökkel, ami hirtelen lenyűgöz, később a halálba kerget. Epost passzolom, de ami nem hangzott el az óhajban, hogy szubra is akar költeni. Normálisan úgyse lehet integrálni, legfelejebb a 3-4-5mill/darab szintűeket.
A Prelut, ki-mit halott és miként, azt nem tudom, de igazi arany középút, nem véletlen említettem a Belafonte albumot, aminek a jólsikerült lejátszása igen érdekesen, baromi élő tud lenni. Bár Chord feldobta a kérdést, ki-mit keres, én azt, hogy lehetőleg hihető, komplex legyen a produkció és természetes. Innen azt gondolom, akik ellenpólusra kerültek, lehet nem jó úton járnak, mert ennek ellentettje a döglött, unalmas, mesterkélt hang, de azt is lehet szeretni,... vagyis, biztos (de tudom, hogy pl Chord nem ezt keresi, csak nem tudom, mi él a fejében, hogy szólhat a szerinte ellenpólus. Vélhetően nagyon más él a fejében, mint ami a valóság).
ami viszont az említett kritérkumoknak vélhetően megfelelne és elég kicsi polcon is elfér, mégis nagyot is tud szólni, amit említettem, ALR Jordan Entry M. Ez az Entry család elég érzékeny (>=90dB). Az alu mélyközepe roppant gyors és színezésmentes (a 16 centis alu Jordan megfeleltethető egy min 20 centis normál hangszórónak). Jól tolerál egy kisebb szintű erősítőt is, de ez ha bekerül egy komoly rendszerbe, meglepően helytáll, mellesleg elég jól is néznek ki
beírtam guglibe, ezt dobta elsőre, még NAD is, igaz lényegesen kisebb szint, mint a BEE. ami nekem itt lejön tablettel. nem egy installbajnok a tulaj,de megszórja elég sok (stílusú) zenével. De ez nem így szól, de annyi lejön, nem riad meg semmitől. de a hfp-ban emlegetett fALRengető tudása kevésbé.
youtu.be/tZkcixK1jJ0