Örülök, hogy tudtam segíteni! Azt nem tudom mit értesz az alatt, hogy "tönkre vágja a felfüggesztést", majd megírod, de pár tapasztalati dolgot megosztanék veled, ha már márkatárs/sorstárs vagy/lettél, én több mint 25 éve élek vele........Hifimad írta: ↑2024.12.11., szer. 00:24Kösz szépen!Big írta: ↑2024.12.10., kedd 20:35Igen 2 fokozatú hornyolt tárcsa, az hogy bronz vagy aluminium a leírás szerint attól függ, hogy 50 vagy 60HZ (230 vagy 110V) lásd fotó, négyszöglet keresztmetszetű a szíj és kézi áthelyezős.Hifimad írta: ↑2024.12.10., kedd 20:03
Ok, a kérdés: a 110 SL-en is 2-fokozatú a motoron lévô tárcsa (a 11-esen ez bronz színû) és alkalmazták a 110-esnél is az ún. “clutch rendszert”, illetve milyen szíjat használ (lapos, négyszöges vagy kör keresztmetszetût)? A többi kérdésem kimondottan a 11 vagy 11S modellekre vonatkozna.
Névtelen.jpg
www.STADTAUS.com_ariston_rd80_rd11_rd110.pdfTaláltam jópár új infót a leírásban. Nekem is négyszögletes szíjam van, azt hiszem ebay-es beszerzés, de nagyon merev és tönkre vágja a felfüggesztést. Van infód a szíj hosszáról esetleg?
Futómű: az egyik legfontosabb és leghatékonyabb "tuning" ezeken a masinákon a felfüggesztés rugóinak cseréje (Linn LP12 fekete színű lapos keresztmetszetűre, pár éve én ELEX-től vettem akkor még LIMAR, szerintem most is tud ebben segíteni) ez által feszesebb lett a futómű ami a hangban is jelentkezett, tisztább, nyitottabb, világosabb hangkép, mély közép magas tartomány nekem tetszőbb arányai stb. Ehhez még adott egy kicsit a hangkar alatti plinth cseréje (a gyári műanyag, bakelit vagy danamit, szóval nem tudom mi cseréje perunal-ra) lásd fotó, illetve az eredeti gumi lábak cseréje aluminium Nordost Pulsar Points-ra. Meghajtó szíj: én csináltattam, évek óta semmi gond vele, annyit tudok segíteni, hogy megmérettetem ahol csináltattam (ott van hozzá sablon amivel meglehet mérni a belső kerületet), meg megkérdezem mennyiért csinálnak egy ilyet manapság.