Ez ütni fog, van benne dög. Ha nem is veszel, akkor is hallgass meg rock-on egy ilyent:
https://www.jofogas.hu/pest/Cerwin_Vega ... 724656.htm

Ez ütni fog, van benne dög. Ha nem is veszel, akkor is hallgass meg rock-on egy ilyent:

Az akkori Videoton hangsugárzóknál egyértelműen jobb volt, köszönhetően a hangszórókészletének, de én meglepő ajálásnak tartom azokra a zenékre, amiket a kérdező hallgatni szeretne rajta.Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Én nem hallottam ezt a dobozt, de HB1 - et többet is, meglepő lenne, ha túl tudna lépni a donoron.
Az eredeti HB1 akkoriban nem volt annyira rossz, különösen az Orion, Vodeoton, és kommersz Japán dobozokon szocializálódott fülünknek - pl. az agyohájpolt Pioneer HPM 60 - at rendesen átugrotta - de ma már kívül esik azon a körön, hogy bárkinek szívesen ajánlanám.
Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Én nem hallottam ezt a dobozt, de HB1 - et többet is, meglepő lenne, ha túl tudna lépni a donoron.
Az eredeti HB1 akkoriban nem volt annyira rossz, különösen az Orion, Vodeoton, és kommersz Japán dobozokon szocializálódott fülünknek - pl. az agyohájpolt Pioneer HPM 60 - at rendesen átugrotta - de ma már kívül esik azon a körön, hogy bárkinek szívesen ajánlanám.
Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Nekem volt Preludium-om, még az első szériás. Sőt! Egyenesen a gyárból (az akkori gazdasági igazgató apám barátja volt) összemért pár. Nem hagyott bennem mély nyomokat, és el sem voltam ájulva a hangjától. Nem is vendégeskedett nálam sokáig.SoundMania írta: ↑2024.12.10., kedd 08:25Szerintem el volt dugulva a füled amikor a Preludiumot hallottad! :)

Preludium B31, ha még lehet szerzni. Ha polcra megy, akkor polcra megy, de ha hegesztesz alá valamj kazánlemezből bazi nehéz állványft,jobb lesz.

GM70-el már hallottam és nem volt rossz... :) De sztem egy jó minőségű erősítővel jól teljesíthet az is. Bár a régieket jobban ismerem, és kiemelkedően jónak tartom őket. (nagyrészüket)Leo66 írta: ↑2024.12.09., hétf. 13:19Akkor a Triangle 902 milyen erősítővel jó?SoundMania írta: ↑2024.12.09., hétf. 09:06Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45
Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)
viewtopic.php?f=33&t=208408&p=2908798&h ... e#p2908798
Akkor a Triangle 902 milyen erősítővel jó?SoundMania írta: ↑2024.12.09., hétf. 09:06Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 14:39
De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)
Hallgattam nagyon régen olcsó erősítőt én is (Denon PMA-320). De nagyon jól hallatszott vele, ha jó, vagy jobb dobozt tettem rá. Ezért inkább egy régi Triangle-t ajánlottam volna egyértelműen!
Ez a tuningolt nagyon jó lett volna még árban is. Sajnos ilyen tuningoltat nehéz kifogni. A 860-at is eladták. 560 van 45 ezerért. Annyit megér? Nyáron még 30 ezerért láttam ilyet.Laikus96 írta: ↑2024.12.08., vas. 22:11Ezek közül én az 560-ast választanám. Denon PMA-680R -t használtam egy ideig, korrekt kis hifi. Interneten olvasgatva az a sejtésem, hogy az 560/860-as sorozat jobb lehet.
Ha egy ilyen tuningoltat fel tudsz hajtani, valószínűleg jól jársz:
https://www.avxforum.hu/forum/viewtopic.php?t=163156

Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 14:39De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)
Hallgattam nagyon régen olcsó erősítőt én is (Denon PMA-320). De nagyon jól hallatszott vele, ha jó, vagy jobb dobozt tettem rá. Ezért inkább egy régi Triangle-t ajánlottam volna egyértelműen!

Ezek közül én az 560-ast választanám. Denon PMA-680R -t használtam egy ideig, korrekt kis hifi. Interneten olvasgatva az a sejtésem, hogy az 560/860-as sorozat jobb lehet.

860.

Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 14:39De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 10:09Persze. Vannak korlátjai, de az erősítő sokkal többre nem képes. Ahogy látom már KEF IQ3-at keres hozzá, ami szerintem zsákutca.SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 01:58Pont egy Preludiumot, azzal a rossz hangú magassugárzóval?! :(
De ugyebár ki minő virágot szakít, olyat szagol.![]()

De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 10:09Persze. Vannak korlátjai, de az erősítő sokkal többre nem képes. Ahogy látom már KEF IQ3-at keres hozzá, ami szerintem zsákutca.SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 01:58Pont egy Preludiumot, azzal a rossz hangú magassugárzóval?! :(
De ugyebár ki minő virágot szakít, olyat szagol.![]()

Van a hirdetőben egy Creek Destiny 1-es, erősen a reális ára alatt, korrekt eladótól. Volt olyanom, és igazi erőgép, nagyon jó hanggal. Tudsz vele mozizni és fogja bírni az elektronikus zenéket. Most 250-ért hirdetik, de újonnan ez ma valahol milla körül lenne. Szerintem tedd hozzá a pénzedhez azt a +100-at most, és megérkeztélSanchez írta: ↑2024.12.07., szomb. 17:33Ilyen allrounder szerepre szeretném mozi / modernebb zene. Tv mellé.
Igazából 150k most a keret inkább használtban gondolkozom . Nézegettem D osztályú erősítőket is. Most egy régi Sony erősítőm van . Szóval mindenképpen szeretnék valamit amivel élvezhető, és tavasszal egy ilyen 300-350 ig nézelődni.
Én a helyedben valami ilyesmiben gondolkodnék, jól karbantartott, picit még fejlesztett is, nagy tartalékokkal, még a klasszikus japán építésű korszakból. Ez megmutatja, mire is képes a Quadral, és eldöntheted, milyen irányba lépnél tovább (ha egyáltalán

Persze. Vannak korlátjai, de az erősítő sokkal többre nem képes. Ahogy látom már KEF IQ3-at keres hozzá, ami szerintem zsákutca.

Szia, szerintem ahhoz, hogy jól átgondolt válaszokat kaphass, picit több infót kellene adnod! Például: