AAttila írta: ↑2024.12.02., hétf. 22:46
revox írta: ↑2024.12.02., hétf. 21:40
Tadej Pogačar lost one of his KOMs today to 18 years old Hungarian Hancz Tamás.
This KOM is even more special, because it is on a segment that is classifieď as a verified segment.
Data: 7,82 km / 6% avg. gradient / 28,7 km/h avg. speed
Nem tudjuk,hogy hogyan történt, de már ez nem valós, flagelték azonnal. Egyébként ez a Vuelta-n is szakasz volt,ráadásul pont ott nagyon mentek,mert a szökés akart elmenni. Tomi még náluk is jobb időt ment
lövésem sincs, mi volt ez

láttam a hírt,aztán elég kettős érzést keltett bennem. Ha ennyire hír lett, majd biztos mond valamit Tamás. mérlegeltem és teljesen tanácstalan vagyok. Persze,ehhez látni kellene az adatokat és a többiekét is. Ez a sebesség pont az 6%-on, ami akár hihető is lehet,de nem is.
trécselgettem már ezzel a sráccal, főleg tachnikáról. de ez nem is érdekes, viszont a srác csont,bőr és izom, kb 170 "magas" és lehet nincs 50kg. ennek ellenére,hogy nem egy izomgolyó, a 2024-es időfutam OB-n is 50 körüli átlagot tekert (19 km/23 perc).
Jóideje a Bahrain utánpótlás sorában van, minden adott neki,hogy jól tekerjen,talán csak magassága nincs, de viszonylag jól kezeli ezt a dolgot. végülis Quintanának sincs, meg elég sok hegyizergének.
gondolkodtam,hogy stéheredzéssel lehet e ennyit nyerni, de az is necces,mert akkor kisbusz kell elé, ami értelmesebb "vonóerőt" fejt ki,de ilyen tempón lehet az se, ellenben nagyon nehéz hegynek fel stéhereztetni, főleg busszal, amivel nehezebben látod az embered, főleg az arcát. ha, meg autóval mentek fel,az lehet gyorsabb,bár fene tudja (ez akkor, persze a véletlen úgy maradt a garmin sztori. nálunk is volt ilyen. a kölyök nem kapcsolta ki,aztán nézett Zolibá, hogy 80-al hasított a 15 éves fiú

)
nem követtem a posztot a facen, csak megláttam, nem ismerek semmi részletet, ilyen pedigrével meg eljátszani egy csalást nem éri meg. Ezzel nem állítom,hogy az eredmény valid, csak azt, hogy nehéz eldönteni. DE, ha itt Pogi 25-el ment fel, akkor egyértelműen valami baromság. Ha 2 másodperccel jobb a Tamás ideje, akár rá is gyúrhatott erre a hegyre és egyszer megtolta,úgy istenigazán, ami jó piár neki.
melyik ez a segment, azt lehet tudni? már a neve, vagy link. magának flaggelte ki, vagy mások?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu