Kerestem darabokat,rajta van ezen a szigetelés. A nagyító azt mondja :) A többi passsz. Túlgondolkodjátok ezt a drottémát és próbáltok elveket követni, de így legalább nem.unalmas az élet.Rock60 írta: ↑2024.11.24., vas. 16:33Felépítése, anyagvastagsága Cables kábeleinek létjogosultságát bizonyítja.revox írta: ↑2024.11.24., vas. 11:36
A hazai cikk kb 20 éves, a 6moons szerintem régebbi volt, de már kevésbé emléxem. Maga a 47Lab kb 25 éve szivárgott be az európai köztudatba, de már sokkal korábban alakult a cég...
Amiről nincs szó, a szigetelés nem ér hozzá a dróthoz mereven, inkább csak fut egy csőben, ami a fizikai élhetőséget biztosítja. De valamikor a Stan Curtis féle Moth erősítőkben is futott kritikus helyeken vékony, pucér kábel egy vastagabb "szívószálban".
Tényleg nem volt szó róla, és ezzel kapcsolatban fel is vetődött bennem egy kérdés.
Mivel nem légmentesen zárt a rendszer, a csőben lötyögő vezető majdnem annyira ki van téve a levegő páratartalmának, mintha tök csupaszon futna.
Tehát, mi a helyzet a felületi oxidációval, annak hangrontó hatásával ?
Csak urban legend ?![]()
Ez igen,igazolja az egyeres drótokat és ha a kommenteket is olvastad, az is ott van, hogy a reference drótjuk még véknyabb, több szál, szalagkábel struktúrában. Azt is ismertem, már régen volt, fakul. Ez egy jó kábelrendszer, de van tovább is élet. De aki erre keresgél, nem tapogat rossz helyen. Annyi, ez nem újdonság, de jobb későn, mint soha