Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zsolt Audio (Heed) Standart 2/2
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 271
Re: Zsolt Audio (Heed) Standart 2/2
Gyors volt, jó helyre kerültek. 
Üdv! Egy elérhetőséget kérhetek?
- vkz
- Fórumlakó

Mivel kb 25 éves dobozok, ezért meglepő lenne ha hibátlanok lennének.
A néhány sérülést közelről fotóztam, remélem látható az is hol van nagyjából. Két sérülés az egyik, a harmadik fotó a másik tetejéről készült. A függőleges rész sérülése szintén az elsőn van. Az előlapok kicsit “bolyhosak”, de nélkülük használtam egyébként.
Remélem ezzel a korábbi kérdéseket megválaszoltnak tekinthetem
A néhány sérülést közelről fotóztam, remélem látható az is hol van nagyjából. Két sérülés az egyik, a harmadik fotó a másik tetejéről készült. A függőleges rész sérülése szintén az elsőn van. Az előlapok kicsit “bolyhosak”, de nélkülük használtam egyébként.
Remélem ezzel a korábbi kérdéseket megválaszoltnak tekinthetem
- vkz
- Fórumlakó

Zsolt Audio (Heed) Standart 2/2
Rendszer átszervezés…
Sokáig úgy voltam sosem adom el. De nem igazán hallgatom, és csak tárolni kár lenne, főleg hogy hangban elég magas szintet tud. Volt Standart 1, hát ahhoz képest sokkal komolyabb hang. Pár éve járt a Heed Audio-ban, átnézték, a megpiszkált váltót vissza alakították gyárira. Fekete színű. Nem teljesen hibátlan a doboz, de teljesen vállalható. Gyári talp+tüskék megvannak.
Ára 140000 Ft
Mogyoródon van, a környékben esetleg a szállításban tudok segíteni.
Képek később, addig egy kis információs lap.
Sokáig úgy voltam sosem adom el. De nem igazán hallgatom, és csak tárolni kár lenne, főleg hogy hangban elég magas szintet tud. Volt Standart 1, hát ahhoz képest sokkal komolyabb hang. Pár éve járt a Heed Audio-ban, átnézték, a megpiszkált váltót vissza alakították gyárira. Fekete színű. Nem teljesen hibátlan a doboz, de teljesen vállalható. Gyári talp+tüskék megvannak.
Ára 140000 Ft
Mogyoródon van, a környékben esetleg a szállításban tudok segíteni.
Képek később, addig egy kis információs lap.