Pedig most ki lehetne használni, hogy Revi a hifistákat kábítja, ott talált magának pajtásokat, tudnak ügyesen drótozni.

Pedig most ki lehetne használni, hogy Revi a hifistákat kábítja, ott talált magának pajtásokat, tudnak ügyesen drótozni.
"S" a mérete.trane írta: ↑2024.11.23., szomb. 16:00Rotox, ha még nem vettél (és persze jó a méret)...> https://www.facebook.com/commerce/listi ... attachment
![]()
Nem tudtam....AAttila írta: ↑2024.11.23., szomb. 13:01A szabadgörgő segíthetiasebestyen írta: ↑2024.11.23., szomb. 09:41Nah, rontsuk tovább a kerékpár kezelési készségeket, görgőzésre fel. :)(már ha az a cél, de Nálad tudom,hogy nem)
A szabadgörgő segíthetiasebestyen írta: ↑2024.11.23., szomb. 09:41Nah, rontsuk tovább a kerékpár kezelési készségeket, görgőzésre fel. :)
Volt/van lehetőségem belelátni elég sok emberke számaiba / elvégzett munkájába. Én - ahogy azt már régen is mondtam - egy átlagos adottságú amatőr sportoló vagyok. Ez nem változott, mindössze újabb bizonyosságokat kaptam.
az biztos,de ott kezdődik. bringázgattam én is 77 kilósan is,csak nem lefele ment,hanem felfele jött
Az elhatározás nem elég. Tenni kell érte.
nekem is van ilyen fotómVinkler írta: ↑2024.11.21., csüt. 11:21Mióta készíttettem egy felvételt a tekerésemről nyeregbeállítás miatt és visszanéztem, bennem is átértékelt egy-két dolgot. A tekerő sertés, kerékpáros ruhában, a jó ízlés és a közerkölcs megzavarására erősen alkalmas.asebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:50Én saját magamat zavarom a legjobban.
Borzalmas amatőr vagyok, a kerékpárkezelésem átlag alatti, lefelé beszari vagyok, felfelé gyenge. Nem tudok jól csapatban közlekedni, nem vagyok jó sprinten, de az állóképességem se kivételes.
1 pozitív dolog van velem kapcsolatban, hogy reálisan tudom megítélni a pillanatnyi állapotomat. Ebben viszont az emberek 90%-a borzalmas. Ez számomra nem zavaró, inkább furcsa, esetenként röhejes.
Viccet félretéve, borzasztóan nézek ki, azon vagyok, hogy ez is változzon.
az biztos.... sokszor visszanéztem, brutál,ahogy térddel terelgette a vázat, ami nem tudatos,mert ez borzalmasan gyorsan történt az eredeti sebességgel lejátszott esetben látszik, de ehhez a reflexhez el kell tötlteni valamennyi időt a bicajon
és azért nincsenek rossz számaid, vagyis régen jók voltak és gondolom nem romlottasebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 11:04Itt nem kell gondolkodni, nincs mit relativizálni, mérések és számok vannak.revox írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:58azt a gyengét nem gondolnám, hogy igaz. Persze, minden relatív, de ez talán nem áll megasebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:50Én saját magamat zavarom a legjobban.
1 pozitív dolog van velem kapcsolatban, hogy reálisan tudom megítélni a pillanatnyi állapotomat.![]()
Mióta készíttettem egy felvételt a tekerésemről nyeregbeállítás miatt és visszanéztem, bennem is átértékelt egy-két dolgot. A tekerő sertés, kerékpáros ruhában, a jó ízlés és a közerkölcs megzavarására erősen alkalmas.asebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:50Én saját magamat zavarom a legjobban.
Borzalmas amatőr vagyok, a kerékpárkezelésem átlag alatti, lefelé beszari vagyok, felfelé gyenge. Nem tudok jól csapatban közlekedni, nem vagyok jó sprinten, de az állóképességem se kivételes.
1 pozitív dolog van velem kapcsolatban, hogy reálisan tudom megítélni a pillanatnyi állapotomat. Ebben viszont az emberek 90%-a borzalmas. Ez számomra nem zavaró, inkább furcsa, esetenként röhejes.
A belinkelt videón egy elég pro kerékpárkezelést láthattunk. Erre írtam, h a jó kerékpárkezelésnek alapnak kéne lennie egy kerékpárosnál, de már egy egyszerű tekeréssel is elbuknak. Mindegy lehet túlment.revox írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:04csak nem értettem, hirtelen, hogy került az asztalra, nem lett felvezetve![]()
de, ja, van ilyen jelenség :)
Mondjuk, nagy szerencse,hogy felénk nem jellemző amatőrökkel összefutni, meg ha meg is történik, sokat nem haladunk együtt. de ezek a dolgok sok idő alatt égnek be és válnak ösztönössé. kedvencem az spd nélküli, talpközepes tekerés, alacsony fordulaton, de ez van... az utca embere ezt hajlamos elkövetni strandpapucsban is, sőt,van,aki sarokkal tolja... teletalppal már biztos esett le a papucsa![]()
de xard le... engem jobban zavar,ha valaki érzi a tekerést,meg úgy mindent,de nem tud rendesen bolyban/mezőnyben haladni... nem érzi a szelet,épp honnan fúj, nem tud rendesen árnyékot adni, kapni és rángatja a sort
Itt nem kell gondolkodni, nincs mit relativizálni, mérések és számok vannak.revox írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:58azt a gyengét nem gondolnám, hogy igaz. Persze, minden relatív, de ez talán nem áll megasebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:50Én saját magamat zavarom a legjobban.
1 pozitív dolog van velem kapcsolatban, hogy reálisan tudom megítélni a pillanatnyi állapotomat.![]()
azt a gyengét nem gondolnám, hogy igaz. Persze, minden relatív, de ez talán nem áll megasebestyen írta: ↑2024.11.21., csüt. 10:50Én saját magamat zavarom a legjobban.
1 pozitív dolog van velem kapcsolatban, hogy reálisan tudom megítélni a pillanatnyi állapotomat.
csak nem értettem, hirtelen, hogy került az asztalra, nem lett felvezetve
Mit nem értesz?
aztaKAAttila írta: ↑2024.11.20., szer. 13:53Ezt most csak úgy ideteszem:
https://www.instagram.com/reel/DCJTSkqt ... kxN2d2dg==