juliush írta: ↑2024.11.07., csüt. 12:47
Rock60 írta: ↑2024.11.07., csüt. 12:15
Luxor Audio írta: ↑2024.11.07., csüt. 11:20
Az én elveim szerint örömteli fejlemény, hogy a modern technikával sokkal többen jutnak hozzá jó minőségű zenehallgatáshoz...... Egyformán lakjon jól 5 milliárd ember, vagy zabálja tele magát pártízezer úgy, hogy közben mások hiányt szenvednek?
Örülünk, hogy örülsz, mindenki örül, senkinek nem okoznak degradációt a fejlemények, engem nem zavar kicsit sem, hogy mobilját hallgatva jóllakik 5 milliárd ember, téged se zavarjon, hogy van, akinek ez kevés.
( Nem tudom, most el kellene bujdosnunk ?

)
1. Nem értem, miért kell ezeket a kijelentéseket kiforgatni, elitista túlzásokba esni!
2. Talán már írtam, hogy a közelmúltbéli költözésünk során előkerült az egyetemi, kollégiumi éveim alatt elsődleges forrásként oly sok boldog zenehallgatással eltöltött órával megajándékozó Panasonic walkman-em. Nosztalgiától könnyes szemmel elővettem pár kedvenc kazettámat...
3. Ugyanakkor az is tény, hogy megmaradt, sőt fejlődött az élvonalbéli technika annak a "pártizezernek" is, mind analóg, mind digitális vonalon, akik a tömegigénynél messze magasabb szinvonallal érik csak be. Akkor most kinek, hova, miért is kellene bújdokolnia?
1. Miután egy hifi fórumban vagyunk, én nem értem, mi a kiforgatás vagy az elitista abban, hogy engem nem elégít ki az, hogy mobilon hallgassak zenét, de aki akar az hallgasson, nem kell senkinek " hiányt szenvednie."
2. Nekem is volt Sony walkman-om, nagy divat volt valamikor bedugott füllel ballagva hallgatni az utcán, akár csak ma a mobilokat. Hamar megkapta a fiam, rájöttem, az nagyon nem az én világom, de nem a hangminősége miatt. Az akkor jónak tartott általános szinthez képest nem szóltak azok egyáltalán olyan rosszul.
Ja, igen a kazetták elkopnak, lemágneseződnek, megnyúlnak, nem 30 évre tervezték őket.
És akkor mi van...
3. Hosszú. Nagyon.