pärt írta: ↑2024.11.18., hétf. 10:50
De biztonságosan tud ereszkedni, mert az őzsuták kilométerekről szétrebbennek az útról, mikor meghallják a fél csepp olajjal kent kerámiacsapágyakat.
2 CSEPP

de, ha elkanászosodom, adok neki 4-5-öt is, kevesebbet kell szétszedni

(meg nem sikerült még beemelni, hogy ennek elég csak a filmréteg

)
amúgy amikor Fulcrum Zerom volt, annak valami baromi erős rotorhangja volt. Lehet az alukerék jobban felerősíti a kalapácsok hangját, mindenesetre Hollóstetőről lefele Lillafüred felé (aki nem ismeri,ott nem annyira kell már rátekerni,inkább markolni a komrányt a szerpentines részen) az egyik kanyarban a police igazoltatta a kamikáze motorosokat, igen felkapták a fejüket, miazisten kereppel ennyire lefele

Nem mertem rájuk nézni,csak félsandán kinéztem perifériából,de ahogy elmentem mellettük, szemmel végigkísért mindhárom + a motoros
(némi aktualitással, medveriasztó

)
Amúgy Attinak: kiló lement, ezt érzem lejtön, de tavaly minden DH egyéni csúcsot megdöntöttem, minden direktség nélkül, csak úgy, véletlenül. Ez a vargahegyi incidens már általában az etap végén van,kedvem sincs már tekerni, csak az tűnt fel, még behízottan(akkor már kezdtem átülni a Gan-ra), hogy kerestem, mikor jön már az a sodródós kanyar, aztán azt vettem észre,már lent vagyok a hegyről

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu