A súlyadatot jól eldugták, de találtam egy 7800g-osat... Az nem rossz, ilyen robosztus vázépítésből... ha igaz...Vinkler írta: ↑2024.11.18., hétf. 11:08Egyébként, ha jó a mecha 105-ös szett és abból is a 11-es, akkor Mártikáéknál van most akciósan Pinarello X1 1 760 000Ft helyett 1 099 000 Ft-ért. Igaz, hogy az endurance geos.Rotox írta: ↑2024.11.18., hétf. 08:44
XS,az 535 mm horizontal TT még rendben volna, de 112 mm fejcső; maradj már, nem vagyok én amőba (szvsz. a 128 mm fejcsőnél is bent fognak maradni a spacerek, még ha a racserek
meg is szólnak ezért).
Apropó, spacerek: nézzétek meg a weblap fotót és egy user (177,6 cm, S méret) saját fotóját (azér' a Meridánál is tudják, hogy néz ki szebben a brinyó...)
A 390 mm reach-től nem igazán vagyok megijedve, a Malin is közel 400 + 100 mm stucni, igaz, a fékváltókarok feljebb állításával csalok egy kicsit (lásd a hétvégi fotómat).
https://veloseven.com/road/2114-pinarel ... o-105.html
Ami ebben jó, hogy bazi jól néz ki és a fejcső magasság miatt kényelmesebb lesz, akár a stucnit le is lehet pattintani legalulra is és még pofásabb úgy. Van készleten, szeritnem rá lehet kéreszkedni egy próba erejéig, milyen rajta ülni.
hátránya,hogy csak a fekete ilyen olcsó, a fehér nekem jobban tetszik, de annak combosabb ára van :(
size: 530

ez egyéni döntés része,én lehet ezt venném meg inkább...