Segíts kérlek...zoli73 írta: ↑2024.11.17., vas. 13:34Ahogy korábban is javasoltam, ha használható tanácsot szeretnél adni...
Tudtommal a zenei ízlésed nem éppen a Pop és a Rockzene, így meglepő...
Szerintem csak abban szabad tanácsot adni...
Zappa, Marillion, Sparks, The B 52"s, Uriah Heep, John Mayall, Kiss, Weather Report jellegű zenéket melyik kategóriába sorolnád ?
Cíndy Lauper, Marianne Faithfull, Kid Creole and the Coconuts, Michael Jackson, Earth Wind and Fire, Yazoo...és ezeket ?
Ezekből és ehhez hasonlókból /is / van jó néhány szatyornyi - hallgatom is öket - úgyhogy de, van elképzelésem arról /is /, hogy a klasszikuson és jazz-en túl ezek min, hogy szólnak.
Abban igazad van, hogy magasabb kategóriában is ritka a mindenevő hangsugárzó, és kisebb költségvetésből még ritkább, de létezik olyan doboz 100 e. környékén, amelyik nem a hangzásvilág csak egy keskeny, karakteres szeletét képviseli.
Én mindenképpen egy univerzálisabb stílusú dobozt javasolnék, hogy ha a buli végén ne adj' Isten egy kis relaxra támadna kedve a delikvensnek - vagy ha a zenei érdeklődése bővűlne a jövöben - arra is alkalmas legyen.
Ez persze, csak egy vélemény, tessen szíves úgy elfogadni, mint a magadét vagy bárki másét.