Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Funscreen rolós vetítővászon 235 cm átló, 16:9 arány
Re: Funscreen rolós vetítővászon 235 cm átló, 16:9 arány
Elnézést nem vettem észre a kérdést, csak a privátokat néztem.
Mondjuk abból a szempontból mindegy is, hogy nem igazán tudok válaszolni, én is használtan vettem, és nem kérdeztem ilyeneket. Bár szerintem az első tulaj sem tudta volna megmondani...
Mondjuk abból a szempontból mindegy is, hogy nem igazán tudok válaszolni, én is használtan vettem, és nem kérdeztem ilyeneket. Bár szerintem az első tulaj sem tudta volna megmondani...
- Blondsztyú
- Fórumlakó
- Értékelés: 78
Re: Funscreen rolós vetítővászon 235 cm átló, 16:9 arány
Szia! Engem érdekelne a vászon,de érdekelne,hogy mekkora a vászon felületének a gain értéke?
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Funscreen rolós vetítővászon 235 cm átló, 16:9 arány
Eladó szép állapotú 235 cm átlójú 16:9 arányú rolós Funscreen vetítővászon.
40 cm es kifutóval. Felengedéskor fékezés van, hogy el lehessen engedni visszatekercseléskor.
Ár 22.000 Ft
Személyes átvétel: Győr és környéke.
40 cm es kifutóval. Felengedéskor fékezés van, hogy el lehessen engedni visszatekercseléskor.
Ár 22.000 Ft
Személyes átvétel: Győr és környéke.