Ellenkezoleg en a masik taborba tartozom aki ha meglat egy ilyen EVO-t akkor mindenaron jonak akarja hallani es rettentoen rossznak kellene lennie, hogy legorbuljon a szam de akkor sem a hangfalakban keresnem a hibat. Eleg elettapasztalatom van, hogy sokszor nagy tudovel szoltam le dolgokat, embereket es aztan kesobb tudomasomra jutott, hogy az megsem ugy volt ahogy en hittem, hallottam, lattam. Ma mar sokkal tobbet ketelkedem mielott velemenyt aklotok.
Most is vannak ezek a streamerek amik minden evben megujulnak aztan eleg sok az aproban vegzi. Szerencsemre sokat lehet ezekrol olvasni itt a forumon szerintem megbizhato emberektol, bar a sajat tapasztalat jobb lenne de igy olcsobb. :)
Most van ez az ATC-em de az elotte levo Infinity IRS Sigma mindha zeneibb lett volna de mar ezt se fogom megtudni, hogy igy-e volt, bar amiert az ATC-et valasztottam az a 25Hz es az allitolag vileg egyik legjobb kozepsugarzoja, ezek kellenek az en zenei hallgatozasomhoz elvileg megfizetheto aron.
Általánosságban írok, ne vedd magadra, kizárólag a felvetéseidre reagálok.
A referencia Utopia sehol nem szólt rosszul, nyilván nem is került sehol pancserek karmai közé és nagyon tudatosan választanak helyiségeket hozzá. Szóval az miatt ne izgulj, hogy bárhol, bármikor rossznak fogod hallani!
A High End Audio-ban minél többet (meg)tapasztal valaki, annál kisebb az egója és ezáltal a szája, pont olyan ez mint az élet egyéb területén. Lehet pont ezért olyan nagy a szám...?

Mindig azok az indokolatlanul hangosak, elbizakodottak, akik nem értik, hogy a High End Audio, igazán magas szinten művelve, mennyire komplex és milyen magasságban tornyosul egyetlen emberi élet alatt megszerezhető tudás, tapasztalat fölé!
A „zeneiség” mint olyan, szintén egy megfoghatatlan dolog és nagyon specifikus, mert sokszor a színezetlen hangzás lehet a kevésbé zenei. Szóval a technikailag jobb, egyben jellegre, „teccikre” akár rosszabb is lehet, kevésbé akar rá "táncikolni" a kétballáb.
A „világ legjobb” nem létezik, mondjuk, ha hozzá van téve, hogy „egyik” és „állítólag” akkor meg bármire igaz.
Állítólag én vagyok a világ egyik legerősebb embere, csak a gyakorlatban nem!

Ha gonosz akarnék lenni azt írnám, hogy a világ legjobb középsugárzója elektrosztatikus elvű és fillérekből megépíthető.

Persze itt megint nagyon ki kell hangsúlyozni, hogy NEKEM!