Ezt a Volvo témát engedd el!
Töredéke a cég tőkéje a fejlesztésekre, gyártástechnológiára, mint a BMW, Mercedes, VW konszern (Audi).
Anyagminőségben sehol sincsenek a prémium kategóriához.
Azért egy rossz élmény ne zárja ki az Audit a látókörödből. Nem ugyanaz a kaszt egy Audi és egy Skoda. Skodából is kifogtál egy szerencsétlen darabot.
Régebben egy autóvásárlás előtt sok kocsit kipróbáltam. Történetesen még Volvokat is. Ugyanaznap megváltás volt átülni egy Citroenbe a Volvo után: Ne röhögj! Egy V60 után a C5 kombi maga volt az álom. Minden téren. Persze azt se vettem meg, mert nekem egy francia prémium kocsi miatt ment el a kedvem a francia autóktól örökre.
Volt 4 Audim, 3 Volkswagenem, egyikkel sem volt gondom sok százezer km alatt (kivéve a Polo Classic - ami azért minőségileg kifogásolható volt). De azért az igazi "AUTÓ" az Mercedes volt. Mondjuk nem lehet összehasonlítási alap egy V8-as 4200 ccm-es full prémium kocsi a többiekhez. Aztán jöttek a Mondeok. Dög unalom, de megy. Kimegy a világból is gond nélkül. Dieselem sosem volt, nem is lesz. Most a BMW mindig mosolyt csal az arcomra, ahányszor beleülök. Nagyon jó vezetni, jól megy, jól fogyaszt, rendkívül jó az összeszerelési és anyagminősége. Hétfőn 1550 km-t mentem vele és nem fáradtam el. Igaz ez nem a most futó széria még. Az LCD paneles verzió teljesen kiábrándító. Állítólag álló helyben is tűzforró lesz a panel, ha szembe süt a nap, még forróbb - BMW szervizes mondta sok más egyéb mellett, ami nem túl bizalom gerjesztő a mostani modellekre nézve.
Szóval az én sorrendem: Mercedes, Audi, BMW, Volvo.
A fehér szín tényleg szép.