Az ár irányár...nincs kőbe vésve..
Van pár hangfal, ami pár éve majdnem fele ennyibe került,kicsit elszaladtak az árak..Nem fogom elkótyavetyélni ..Ez egy ritka hangfal,nagyon jó hanggal ..
300e ert vihető

Az ár irányár...nincs kőbe vésve..

Koszi. En erosen gondolkodom azon az erositon, akkor eljott az ideje egy olyan elosztot venni amin van kikapcsolo gomb mert az ATC-ket is maceras hatul kikapcsolni. :)zoli73 írta: ↑2024.11.01., pén. 15:49Igen. Ahogy az előző komment pozitív értékelésében is írtam(oda, mert nem akartam offolni), nincs ki-be kapcsoló. Korábban volt Krell KSL-2 előerősítőm, és annak sem volt semmiféle ki-be kapcsolója, de nincs is rá szükség. Csak a hálózati kábelt kihúzva áramtalanítható, de biztos jó oka volt rá a gyártónak, hogy így készítette.

Igen. Ahogy az előző komment pozitív értékelésében is írtam(oda, mert nem akartam offolni), nincs ki-be kapcsoló. Korábban volt Krell KSL-2 előerősítőm, és annak sem volt semmiféle ki-be kapcsolója, de nincs is rá szükség. Csak a hálózati kábelt kihúzva áramtalanítható, de biztos jó oka volt rá a gyártónak, hogy így készítette.

Mondjuk ez most mar engem is erdekelne, hogy akkor allandoan be van kapcsolva ha csak ki nem huzzuk a hallozatbol?

Helyes!

Zolie írta: ↑2024.10.29., kedd 09:55Reservecske, nagyonokos fiúcska vagy..Biztos nincs semmi fogalmam, aha igen. De leglább fülem van hozzá. Te csak csücsülj a garázsban a kis Spendorjaid előtt elektroharmoinx csöveiddel..Jó az neked.
Hifihez agy is kell de azt nem osztogatnak mindnekinek.
Az a helyzet azért kerül értékesítésre a Shunyata táp kábel mert meg sem közelíti a Darsana Audio kábelek kvalitásait. Bár 450eft ot kétség kívül megér.
Mint ahogy a high end-ről és a kábelekről se igen van fogalmad.

Te is legyél magadnál és viselkedj! Ez nem az a hely, ahol ez a stílus dívik.extra írta: ↑2024.10.27., vas. 13:02Majd még úrnak fogom szólítani ezt és társait! Magadnál vagy?KopaszKutya írta: ↑2024.10.19., szomb. 12:54Ennek? Talán neki.![]()
A stílus maga az ember.
Bocs az off miatt.
Majd még úrnak fogom szólítani ezt és társait! Magadnál vagy?KopaszKutya írta: ↑2024.10.19., szomb. 12:54Ennek? Talán neki.![]()
A stílus maga az ember.
Bocs az off miatt.

Kértem, hogy ne ide írj, privátban el is küldtem a megfelelő diy topic linkjét, ahová lehet írni. Biztos van hatalmas tudásanyagod valamiben, de láthatóan az audio annak nem része. A múltkor már egy másik topicban, a Magyar Hifi termékek topicjában kiderült, hogy egy egyszerű aluláteresztő szűrő számolása is gondot okoz. Felőlem minden topicban bebizonyíthatod, hogy nem értesz hozzá, csak légyszíves itt viszont ne, mert ez már nekem ciki. Szóval már megkértem az adminokat, hogy töröljék ezt a polémiát. Köszönöm a megértésed!MOT64 írta: ↑2024.10.21., hétf. 15:33Nem. Azért jó ez a fórum, mert itt bármit elhihetsz mérlegelés és józan meggondolás nélkül. Különösen ha az valamilyen angol nyelvű irodalommal alá is van támasztva. Máris kész a siker, szabad elájulni.zizi8003 írta: ↑2024.10.18., pén. 08:10![]()
Eeez megint komoly... Ezért jó ez a fórum, itt megcsinálhatod amit a cukrászdában nem. Itt beállhatsz a bolt közepére azt kiabálva a sorbanállók fülébe, hogy szr a süti, úgy hogy meg sem kóstoltad, összesen arra alapozva hogy tökmagolaj van benne, az meg nem való a sütibe. A cukrász persze kilépne a pult mögül úgyhogy itt kell ezt jól kiélvezni...
Még egyszer mondom, hogy nem az elvet vonom kétségbe, hanem az alkalmazását. Egy RIAA korrektor, pláne egy MC fokozat annyira kisjelű működésű, hogy itt a karakterisztika alakja nem játszik szerepet, mivel a munkapont körüli elmozdulás minimális. Ha ez egy triódás végerősítő lenne, jó nagy kivezérelhetőséggel, akkor igen, számítana az eszköz karakterisztikája.
Itt egy példa, hogy teljesítményerősítő fokozatban használnak ilyen megoldást:
https://www.tumblr.com/kagatadahabamara ... -amplifier
Az aktív eszköz karakterisztikájának ellaposítása ( x2 → x3/2 ) sem feltétlenül előnyös, mert csökkenti az eszköz meredekségét. Ráadásul a megvalósításban a trióda nagy bemeneti ellenállását molellező megaohm körüli soros ellenállás jelentős zajt visz a rendszerbe, ami egy MC vagy RIAA fokozat esetén különösen hátrányos a nagy erősítés miatt.
A hozzá nem értés és meggondolás helyetti jópofa, „cukis” példáktól pedig kímélj meg légy szíves!![]()
Nem. Azért jó ez a fórum, mert itt bármit elhihetsz mérlegelés és józan meggondolás nélkül. Különösen ha az valamilyen angol nyelvű irodalommal alá is van támasztva. Máris kész a siker, szabad elájulni.zizi8003 írta: ↑2024.10.18., pén. 08:10![]()
Eeez megint komoly... Ezért jó ez a fórum, itt megcsinálhatod amit a cukrászdában nem. Itt beállhatsz a bolt közepére azt kiabálva a sorbanállók fülébe, hogy szr a süti, úgy hogy meg sem kóstoltad, összesen arra alapozva hogy tökmagolaj van benne, az meg nem való a sütibe. A cukrász persze kilépne a pult mögül úgyhogy itt kell ezt jól kiélvezni...

Nagyon jó, az meg pláne , hogy ezt egy eladási topikban osztod meg a többiekkel. Ezért át is került a helyére, az off-ba.Jobboldali.kapcsoló írta: ↑2024.10.20., vas. 10:37Én is kísérleteztek ilyennel. Elég régen. Mondhatom, hogy 50-60 körüli a különböző variációk száma amiket eddig saját célra ,és megrendeloknek építettem.
A fenyő mint alapanyag erre a célra alkalmatlan.
Ez az első etapban kiderült.
Minden hi fi, és high end termékben alkalmatlan faanyag választás.
Ezen a lakk sem segít.
Amire ezt el tudom képzelni, az bass csapda", a "nagy hengeres " játékok helyett.
Nem leszolni szeretném, inkább támpontot adni annak, akit érdekel.

Ennek? Talán neki.

Kíváncsi vagyok miért adnád el.... Nem illeszkedik a rendszerbe?Rovek írta: ↑2024.10.18., pén. 19:57Eladó a címben említett erősítő
Két hónapos ,hihetettlen természetességgel szóló hanggal megáldva.
Doboz Garanciapapír Magyar gari
https://hifiboltonline.hu/Gold-Note-IS- ... to/dac/str
Tel: 06 20 240 1981
Ára : 1.550.000 ft
Bp 17 ker átvétel, posta nem működik.
A képen látható alátétek eredeti Quadraspire XReference állványláb,ill QPlus készülékalátét dobozában a megfelelő helyen lesz meghirdetve