Ne haragudj, de Te kb. mindenről el tudnád mondani, hogy " soha többet nem vennék " , így ez most nem annyira releváns.SoundMania írta: ↑2024.10.26., szomb. 21:33
Nekem csak Spendor SP1 volt, haveromnak meg Prelude, de soha többé nem vennénk.
Focalt még nem hallottam ami tetszett volna. B&W-t is csak egyet, az igazi tekercses nautilust....
Értem mit mondasz a felharmonikusokról, lehet benne valami, aztán vagy úgy van, vagy nem...
Amit én hallok ezekben a dobozokban - és ez kb összecseng az előbb idézett filozófiával - hogy a középtartományuk nagyon élőnek, valóságosnak, természetesnek tűnik, finom magasakkal és kis kompromisszumokkal a mély tartományban.
Ez egy út. Lehet választani a másikat is, persze.
A berillíum, alumínium, titán magassugárzók csilingelését, nagyon pontos, feszes basszust, és az előzőhöz képest kissé gépies középtartományt.
Nem minden merev falú doboz ilyen, de kb. ez van a mérleg másik serpenyőjében - legalább is az én fülemnek.
Nincsen sem Spendorom, sem Harbethem, a régi olcsóbb darabok nagyon csúnyák, ami már tetszik azt nem tudom kifizetni, de ha megajándékoznának egy frissebb darabbal, hát nem tiltakoznék.