Igen a hibás 7260 képest.A 7260-ashoz képest szól jobban?
A hibátlan 7260 és 7265 között nem vettem észre semmi különbséget.
Igen a hibás 7260 képest.A 7260-ashoz képest szól jobban?
A 7260-ashoz képest szól jobban?Mézga Aladár írta: ↑2024.10.15., kedd 08:33Megjött a 7265 WIFI kártya. A csere megtörtént hiba nélkül müxik.Mézga Aladár írta: ↑2024.10.11., pén. 08:03Sziasztok!
Megint megy tönkre az Aries Femto wifi kártyája.![]()
Raktam bele másik kártyát (ez is 7260-as, ez volt a fiókban, a 7265 úton van).
És ezek után eltátottam a számat, hogy mennyivel jobban szól az Aries.![]()
Amit észrevettem, az első órában kicsit durván reszelősen szólt majd kisimult hangja.
Az információs oldalon nem mutatja a kártya cserét még mindig a 7260 ír.
Konklúzió, elképesztően jól szól a cucc, részemről még mindig ajánlott.
Érdekes dolog ez...Mézga Aladár írta: ↑2024.10.16., szer. 10:14Az Auralic kifejezetten a WIFI kapcsolatot ajánlja.
https://support.auralic.com/hc/en-us/ar ... connection
Az Auralic kifejezetten a WIFI kapcsolatot ajánlja.gomolalaci írta: ↑2024.10.15., kedd 20:32Kérdés, hogy meddig szól jólMézga Aladár írta: ↑2024.10.15., kedd 08:33Megjött a 7265 WIFI kártya. A csere megtörtént hiba nélkül müxik.Mézga Aladár írta: ↑2024.10.11., pén. 08:03Sziasztok!
Amit észrevettem, az első órában kicsit durván reszelősen szólt majd kisimult hangja.
Konklúzió, elképesztően jól szól a cucc, részemről még mindig ajánlott.Én nem részesítem előnyben a wifit egy hálózati lejátszó esetében....
A kábel a biztos kapcsolat...![]()
Kérdés, hogy meddig szól jólMézga Aladár írta: ↑2024.10.15., kedd 08:33Megjött a 7265 WIFI kártya. A csere megtörtént hiba nélkül müxik.Mézga Aladár írta: ↑2024.10.11., pén. 08:03Sziasztok!
Konklúzió, elképesztően jól szól a cucc, részemről még mindig ajánlott.
Megjött a 7265 WIFI kártya. A csere megtörtént hiba nélkül müxik.Mézga Aladár írta: ↑2024.10.11., pén. 08:03Sziasztok!
Pl alternatívaként érdemes körülnézni a DAP-ok világában is.Block írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:47Kedves Hobbytársak!
Egy kérdést szeretnék intézni vásárlás előtt lejátszó ügyében,hátha a tapasztaltabbak tudnak tanácsot adni a választáshoz.
200 és 400000 Ft között nézegetnék ,4-5 kütyüből szeretnék kiválasztani egyet...
Csak Tidalt hallgatok,....az sem gond ,ha DAC nélküli verzió,mert DAC-om van,és androidos tablettel vezérelném.
Ha valakinek van ötlete,szívesen venném,ha megosztaná... :)
Köszönettel : András
Én is a Cambridge CXN 100-at ajánlanám ebben a kategóriában. Költséghatékony megoldásként még szóba jöhet a Wiim Ultra is, ami a beépített DAC-jával elég gyengécske hangot produkál, de streamer futóműnek elmegy.Block írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:47Kedves Hobbytársak!
Egy kérdést szeretnék intézni vásárlás előtt lejátszó ügyében,hátha a tapasztaltabbak tudnak tanácsot adni a választáshoz.
200 és 400000 Ft között nézegetnék ,4-5 kütyüből szeretnék kiválasztani egyet...
Csak Tidalt hallgatok,....az sem gond ,ha DAC nélküli verzió,mert DAC-om van,és androidos tablettel vezérelném.
Amiket tudok ajánlani (nem évente vált készüléket a gyártó és felejti el az előző típusát teljesen): Lindemann Limetree bridge I vagy II, Matrix audio Mini I-4 (ebben van DAC is), Cambridge Audio CXN 100 (ebben is van DAC).Block írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:47Kedves Hobbytársak!
Én egy ideje már nem wifin használom az enyémet. Van egy korlátlan mobilinternet társkártya, és külön modem tuningolva, tuning táppal. A Femto is kapott egy tuning tápot. A tápokat SüteményX vagyis Sabo Audio készítette. A hang nagyon jó így.Mézga Aladár írta: ↑2024.10.11., pén. 08:03Sziasztok!
Üdv!
A Fiio R7 egészen kiváló, újonnan 299.000.- Ft bruttó:Block írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:47Kedves Hobbytársak!
Csak egy tipp, a Volumioban Playback options/Volume options NONE-ra van állítva, ha nem Tidal rosszabbul szól. Nem teszteltem connect és volumio alol külön, de nálam ez okozta a legnagyobb különbséget. Ha be is állítottad érdemes néha ránézni, mert újraindításnál néha átállítódik.Virgil írta: ↑2024.08.14., szer. 16:51kis utózönge, még a múltkor általam felvetett kérdéssel kapcsolatban..mert csak nem hagyott azóta sem nyugodni a dolog.
hiszen zenét hallgatunk, mindig a legjobb módon, de ugyanakkor a legkényelmesebben is szeretnénk ezt megtenni.
nos, a kényelemről a tidal natív applikációja gondoskodik, gyak.hibamentesen, minden funckióját hibátlanul végezve működik.
ugyanakkor meg, mégis csak az van, hogy akárhányszor megcsinálom az ide-oda váltogatást, volumio-ból ki tidal app-ba be, majd vissza, mindig érzem azt, hogy a volumio instabilabb ugyan de rhadjon meg, jobban szól.. csak azt hallom mindig
nna, volumio közösségi fórumát végignyálaztam, más is írt-e ilyesmi észrevételt. és azon kívül igen, hogy írta más is, hogy a volumioba integrált tidal-lal jobban szeret zenét hallgatni, találtam mást is (google fordító):
sfdghjhgfds.jpg
szóval akkor -mivel nem ugyanaz a lejátszó valóban- mégis valós lehet az, hogy van a kapott hangban különbség végül