Ezt a rézlemez - sztorit én sem értem.
Míg a lemezből készűlt hangfal jumpert is bőszen cserélik az igényesebbek valami jobb drótra, addig ők halál büszkék rá...
Ezt a rézlemez - sztorit én sem értem.
Valószínűleg nem.wasiliy888 írta: ↑2024.10.17., csüt. 16:10Közel másfél millióért biztosan van jobb erősítő, vagy olyan amiben legalább a dac jobb. De nem hinném, hogy egy hasonló árban lévő bármilyen integráltba tennének olyan dacot, ami veri a félmillióba kerülő szintén bármilyen önálló dacot, vagy közel van hozzá.

Érdekes darab, az biztos.Voyager írta: ↑2024.10.17., csüt. 11:52Nagyon izgalmasnak találom az új Denon (PMA-3000NE) erősítőt. Ha a beépített DAC, meg tudja ugrani egy TEAC UD-505 szintjét, akkor elképzelhető, hogy nálam komoly opció lehet.
Lassan érkeznek az üzletekbe, és csak megindulnak lassan a felhasználói vélemények is.
Fidelity teszt
Denon_PMA_3000NE_i-fidelity.net_Fazit.jpg

Azt a hirdetést 2018 - ban lezárták.Alex_Aston írta: ↑2024.10.02., szer. 17:55
Itt van egy jó áron. Simán oda lehet tenni a használtan is 2-3x ennyibe kerülő MA Silverek mellé, vagy akár picit fölé is.
Érdemes meghallgatni.
viewtopic.php?f=33&t=117426&p=2233463&h ... 2#p2233463
Ha jól értettem, nem 200 - ért venne valamit, hanem annyival tudná megtoldani azt, amit kivált.
200-as hangfal kategóriában Wharfedale Jade is volt pár eladó ebben az ársávban, illetve kisebb evo-k. Márkánál maradva Bronze-ot eladva egy állványos Gold is beleférhet.alto írta: ↑2024.10.02., szer. 18:03Hát nem akarlak elkeseríteni, de az utóbbi 3-4 évben rendesen megszaladtak a hifi árak. 100-200 között még használtban sem kapsz értelmezhető minőségű erősítőt vagy hangfalat. Esetleg egy jobb DAC kijöhet belőle a ZEN DAC helyett, mondjuk márkán belül maradva egy használt Neo iDSD.cskk írta: ↑2024.10.02., szer. 17:03A forrás Tidal, Foobar Pc-ről. A dac ifi zen és roland kábeleim vannak.
Hangfal cserét is akár meglépném, mert érdekelne a kísérletezgetés is. A régebbi jó vételnek számító hangsugárzókhoz sajnos nagyon kéne tudni mit vesz az ember és miért, míg egy újabb, kisebb monitor audio gold-ot könnyebben meg mernék venni.
Nem tudom mennyiért lehet értelmezhető lépést tenni a jelenlegi szetthez képest, idén csak 100-200 között van rá.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de az utóbbi 3-4 évben rendesen megszaladtak a hifi árak. 100-200 között még használtban sem kapsz értelmezhető minőségű erősítőt vagy hangfalat. Esetleg egy jobb DAC kijöhet belőle a ZEN DAC helyett, mondjuk márkán belül maradva egy használt Neo iDSD.cskk írta: ↑2024.10.02., szer. 17:03A forrás Tidal, Foobar Pc-ről. A dac ifi zen és roland kábeleim vannak.
Hangfal cserét is akár meglépném, mert érdekelne a kísérletezgetés is. A régebbi jó vételnek számító hangsugárzókhoz sajnos nagyon kéne tudni mit vesz az ember és miért, míg egy újabb, kisebb monitor audio gold-ot könnyebben meg mernék venni.
Nem tudom mennyiért lehet értelmezhető lépést tenni a jelenlegi szetthez képest, idén csak 100-200 között van rá.

Itt van egy jó áron. Simán oda lehet tenni a használtan is 2-3x ennyibe kerülő MA Silverek mellé, vagy akár picit fölé is.

A forrás Tidal, Foobar Pc-ről. A dac ifi zen és roland kábeleim vannak.-CB- írta: ↑2024.10.02., szer. 14:35Sok támpontot nem kaptunk, pl. hogy mennyi a keret. Meg mondjuk, hogy mi a forrás. Mert ha a telefonról jön ki a jel, meg egy 2 méteres Hama jack-RCA kábelen, akkor kár ötletelgetnünk...

Sok támpontot nem kaptunk, pl. hogy mennyi a keret. Meg mondjuk, hogy mi a forrás. Mert ha a telefonról jön ki a jel, meg egy 2 méteres Hama jack-RCA kábelen, akkor kár ötletelgetnünk...
Nyilván létezik sok jobb erősítő ennél a NAD-nál, de amúgy a maga kategóriájában elég jól teljesít. Én is inkább a hangfal cserén gondolkodnék.

Inkább ahhoz a NAD-hoz keress egy normális hangfalat.

A nálam tapasztaltabbak biztos tudnak ajánlani erősítőt, érdemes is próbát tenni, saját tapasztalatot szerezni.
Szép kérdés. Ha kívánságműsor lenne akkor azt mondanám alacsony-közepes hangerőn több részlet, és kicsit nagyobb tér. Eddig úgy gondoltam az erősítő a szűk keresztmetszet. Zen dac-kal használom egyébként.

Szia!