Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1329

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

zoli73 írta:
2024.09.22., vas. 11:55

1. Úgy látom, ezt bővebben ki kell fejtsem neked.
2. Semmilyen jégnek nem kellett megtörnie, a témaindító hozzászólásban is leszögeztem, hogy azért, mert akkor egyszer, azzal a Furutech biztosítékkal nem hallottam semmit, ebből még semmilye következtetést nem vontam le.
1. Nem szükséges, elsőre is megértettem, mit írtál, csak én másképp - fordítva - látom a kérdést.
Én, ha előlről kezdeném, betenném a lehető legjobb biztosítékokat a készülékekbe. A kapott hangot finomítanám később kábelekkel, alátétekkel, stb...
2. Én máshogy emlékszem. Olvasd vissza - ha nem emlékszel - mit írtál egy évvel ezelőtt nagy határozottsággal a biztosítékokról.
Persze, változhat a véleményünk, hiszen tanulunk, nincsen ebben semmi szégyellnivaló...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2024.09.22., vas. 13:07-kor.

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Valami hasonlóra gondoltok ?
Csatolmányok
IMG_6385555555555555.jpg
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3176

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Rock60 írta:
2024.09.22., vas. 09:08
zoli73 írta:
2024.09.21., szomb. 22:44

1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján. gondolkodik.gif

1. Egyáltalán nem biztos.
Nálam sincsen még minden kimaxolva, de ha nem is a Lila, az Orange már elég régen ott figyel az integrált fenekében. / Még./
Az alátétekkel éppen este kísérletezgettem - Daruma 3 vs Herb's cub - a kábelezésre sem kerűlt még pont, ezek a fejlesztgetések szerintem párhuzamosan futnak mindenkinél.
Ha választani lehetne és a pénz nem számítana én a biztosíték tuninggal - vagy kihagyással - kezdeném a kirakóst. Utána jönne minden más...
2. Na, ugye ! Idő kérdése volt, hogy megtörjön a jég... :D
Nézd, ezt én, a saját rendszeremben, az adott akusztikájú nappalimban hallottam így. Te, nálad, a Te rendszeredben biztosra vehető, hogy máshogy hallanád, jellemeznéd. Amit leírtam, az az én véleményem, tapasztalatom, de semmiképpen nem tény.

1. Úgy látom, ezt bővebben ki kell fejtsem neked. A kimaxolás alatt azt értem, hogy a pénztárcától függően, ha már a maximumot áldoztad kábelre, pl. 1-1 összekötő, vagy hálózati kábeled 200, 300, vagy mégtöbb ezerbe került, akkor egy 80-90ezres(ezek a biztik újonnan kb. ennyibe kerülnek) kábelberuházás már nem lehet opció ilyen szinten, ha feljebblépés a cél, viszont egy tuning biztosíték igen. Nyilván költséghatékonyabb, könnyebben elérhető egy ilyen biztosítékot megvenni(pláne használtan), mint egy többszázezres kábelt, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy honnan közelít.
Nem mondom, hogy nem lenne hallható hatása, de sok értelmét annak sem látom, hogy olcsó, a biztosíték árában lévő, vagy annál olcsóbb készülékeknél ebben a tuningban gondolkodjunk, ott más, gazdaságosabb fejlesztésekbe ajálott beruházni.
Aztán hasonlíthatjuk a biztosítékot egy készülékállványhoz is, ami hasonló, vagy magasabb árban is lehet, mint egy bizti, de az az összes ráhelyezett készülékre hatással van, a biztosíték csak arra az egy készülékre, amibe berakjuk.
Hozzáteszem, egy jó készülékállvány szerintem előbbrevaló, mint ilyen tuning biztosítékokba fektetni.
2. Semmilyen jégnek nem kellett megtörnie, a témaindító hozzászólásban is leszögeztem, hogy azért, mert akkor egyszer, azzal a Furutech biztosítékkal nem hallottam semmit, ebből még semmilye következtetést nem vonta le. Mindössze parkolópályára helyeztem a témát, mert más rendszerfejlesztési beruházásokat fontosabbnak éreztem. Aztán az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy azt a Furutech biztit nem is célzottan vásároltam, hanem csak úgy jött, a végerősítőhöz kaptam ajándékba, és ha már itt volt, hát kipróbáltam. Mikor eladtam az erősítőt, ugyanúgy továbbadtam vele.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Őslakos
Őslakos

Még annyit az előzőhöz.
Nem állítom, hogy a Lila nem szól dögösebben a kelleténél - nekem még nem volt - de az Orange - ban semmi ilyesmit nem hallok, igaz, nem is hasonlítottam a QSA Yello - hoz és a SR Purple - hoz sem.
Tegnap, ahogy kísérletezgettem a csöves alatt a két jó hírű alátéttel, olyan drasztikus különbség jött ki, amire nem számítottam. Olyan szintű a hatás - és stílus különbség hogy el is bizonytalanított egy pillanatra, hogy melyik is a helyes irány...
Mindegy is, az marad, amivel együtt fejlődött a cucc, a másikkal újra kellene gondolni mindent. / Synergia /
Ezt csak arra mondtam, hogy a bizti megítélése is rendszerfüggő / lehet / hogy egy adott környezetben melyik hogyan szerepel.

Rock60
Őslakos
Őslakos

zoli73 írta:
2024.09.21., szomb. 22:44

1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján. gondolkodik.gif

1. Egyáltalán nem biztos.
Nálam sincsen még minden kimaxolva, de ha nem is a Lila, az Orange már elég régen ott figyel az integrált fenekében. / Még./
Az alátétekkel éppen este kísérletezgettem - Daruma 3 vs Herb's cub - a kábelezésre sem kerűlt még pont, ezek a fejlesztgetések szerintem párhuzamosan futnak mindenkinél.
Ha választani lehetne és a pénz nem számítana én a biztosíték tuninggal - vagy kihagyással - kezdeném a kirakóst. Utána jönne minden más...
2. Na, ugye ! Idő kérdése volt, hogy megtörjön a jég... :D

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Szép estét mindenkinek!

Kalandozásaim a tunig biztosítékokkal, aktuális fejezete következik.
Nagyon nagy felhozatalt ne várjatok, átfogó teszttel nem szolgálhatok, mindössze két biztosítékról szeretném leírni a tapasztalataimat. Ráadásul ezek sem túl behatóak, mindössze 2 napja ismerkedem velük, de már ez alapján is kialakult róluk némi benyomás.
A két terítéken lévő biztosíték a Synergistic Research Purple, és a QSA Yello. A "Lilát" megvásároltam, azért esett rá a választás, mert az előerősítőmbe megfelelő értékűt kínáltak eladásra, a "sárgát" kölcsön kaptam egy nagyon kedves, és önzetlen fórutárstól(kvázi beetetés :D), amit ez úton is köszönök! :smile53:
Először a "Lila" került be az előerősítőbe(értéküknél fogva csak itt használom mindkettőt), a "sima" üvegbizti helyett. Előzőleg vártam, hogy majd koncentrálnom kell a különbségekre, de szerencsére nem így lett, elég markánsan jelentkeztek. Sokkal nyitottabb, levegősebb és transzparensebb, dinamikusabb, de e mellett valahogy olyan equalizált, kiemeli a magasat, de a mélyet különösen, ettől olyan dögös hatást kelt. Mégis van valamiféle hidegség-ridegség a hangjában, bár lehet ez változik a hosszabb használat alatt. A teret némileg megváltoztatja, mélységben növeli, de valahogy tőlem elfelé tágul a tér, amitől kicsit közömbösnek hat, kicsit kizár a zenéből.
Ezt így áttekintve, a mérleg nagyjából egyensúlyban van, nagyon más, mint az üvegbizti, sokkal jobb, de van egyfajta karaktere, nagyon részletező, nagyon analitikus, de némi természetesség nem ártana.
Van akinek ez nagyon bejön, másnak kevésbé, de a hangminőséget egyértelműen javítja.
És most jöjjön a "Sárga", ami maga a megtestesült természetesség!
Már az első hangok után kiderült, hogy ez teljesen más iskola, mint a "Lila", természetes, élettel teli, folyékony, bársonyosan símulékony, és olyan magától érthetődő! A tér minden irányban kiterjedt, de széltében különösen, szinte körülölel, és beszippant a zenébe, annyira magával ragad, hogy teljesen belefeledtezem a zenehallgatásba, már eszembe sem jut, hogy ez most egy teszt.
Hifis paraméterekben mindent hoz, amit a "Lila", de ez melegséget áraszt, élettel teli, és nekem zenél, mindent kiküszöböl, ami a másikban esetleg nem tetszene. Nagyon megnyerő, magával ragadó, érzelmes, izgalmas!
Mindössze egy baj van vele, hogy csak kölcsönbe érkezett, és előbb-utóbb vissza kell adjam. :D
Az áraknak mindenki utána tud nézni, így ezeket nem taglalnám, hogy kinek mi fér bele, és mit ér meg neki a fejlesztés, azt mindenki döntse el maga.
Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva. És például egy összekötő kábel is sokkal többe került, mint egy ilyen biztosíték, így ilyen értékben már semmit sem tud kicserélni a rendszerében, ami mégis ilyen javulást hozhatna. Sőt, talán lehet, hogy ezt a jellegű változást, kábelekkel nem is biztos, hogy el tudnánk érni, de ha mégis, az valószínüleg többe fájna, mint 1-1 ilyen bizti. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Köszönöm a figyelmet!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

dixie-chicken írta:
2024.09.17., kedd 08:31
Voyager írta:
2024.06.12., szer. 16:55
dixie-chicken írta:
2024.06.12., szer. 08:00
köszi.. :smile32: ...majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved :kiss: ...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást 36_1_11.gif
Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni. :D
@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?
:smile53:
Köszönöm az érdeklődést.
[SPOILER] szinte sehol se
A nyár nálam rendkívül hosszúra nyúlt, és alig volt itthon időm, mivel kétlaki életet élek és sok családi programunk volt. Talán most, hogy rosszabbra fordul az idő, több időm és kedvem lesz a zeneszobában rendezkedni. Jelenleg a Nordost van bekötve, de mivel ez teljesen új, hagynom kell, hogy bejáratódjon. Emellett úgy gondolom, hogy nem lehet gyorsan véleményt formálni egy adott kábelről, mert ez az a komponens az amelynek több idő kell hagyni (szokni kell), hogy egy csere után feltűnjön a változás.

Közben két kábelt vissza kellett adnom, de amik maradtak, azok a sajátjaim, így egy darabig velem lesznek. Ezek belépő szintű kábelek, szóval nem várok tőlük nagy csodákat.

1. Nordost Blue Heaven LS
2. Cardas Iridium Phono Cable
3. Supraphono 2RCA-SC
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2660

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Voyager írta:
2024.06.12., szer. 16:55
dixie-chicken írta:
2024.06.12., szer. 08:00
Voyager írta:
2024.06.11., kedd 20:51

Eddig ezeket "gyűjtöttem" be. :D

Nordost Blue Heaven LS
Supraphono 2RCA-SC
Cardas Iridium Phono Cable
WW Solstice 8
DH Labs Silver Sonic Dimension Phono
köszi.. :smile32: ...majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved :kiss: ...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást 36_1_11.gif
Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni. :D
@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?

:smile53:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

MarkyMark
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MarkyMark »

MrCollector írta:
2024.09.16., hétf. 16:31
Alex_Aston írta:
2024.09.16., hétf. 07:18
MarkyMark írta:
2024.09.16., hétf. 01:23
Sziasztok!
Elnézést kérek a zavarásért, de segítségetekre lenne szükségem.
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.
Mit tudnátok elfogadható árban ajánlani kb 20-30 ezer forintig?

Köszönöm!
Márk
Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.
Ami feljebb lépés, az nagyjából 3x ennyibe kerül.
Ha annyi nem is, de kb. a duplája.
Esetleg a gyárival azonos minőségű, de fonott kivitelű-hosszabb kábel már kapható ebben az árban?

Köszönöm!
Topping DX3Pro+ | JDS Labs Atom | Focal Clear MG

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

Alex_Aston írta:
MarkyMark írta:
Sziasztok!
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.

Köszönöm!
Márk
Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.
Ha annyi nem is, de kb. a duplája.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1356

Hozzászólás Szerző: akvapark »

kaef2 írta:
2024.09.16., hétf. 15:35
Ezt a kábel specifikációt nem láttam jönni:

"Összetört Beach Craft repülőből kitermelt teflon szigetelésű ezüst kábel"

Most láttam. :smile53:
Régen voltak kik MIG repülők kábeleiért rajongtak. ;peace;
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3583

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Ezt a kábel specifikációt nem láttam jönni:

"Összetört Beach Craft repülőből kitermelt teflon szigetelésű ezüst kábel"

Most láttam. :smile53:

MarkyMark
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Alex_Aston írta:
MarkyMark írta:
Sziasztok!

Köszönöm!
Márk
Nem is elsősorban a minőség a bajom, sokkal inkább h rugalmatlan gumi az anyaga, és nagyon rövid. Így kategóriában azonos kábelt is elfogadnék magasabb komfort fokozattal.

Köszönöm!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3278

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

MarkyMark írta:
Sziasztok!

Köszönöm!
Márk
Csak a Marantz! :-D

MarkyMark
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok!

Köszönöm!
Márk

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

supravox írta:
2024.09.15., vas. 11:58
edzoba írta:
2024.09.15., vas. 10:23
Elosztó belső kábelezésére kaphatok valami best budget tippet?
köszönöm:)
Jajj
Best budget?
Mingyá jön gomola elvtárs és az orrodra koppint😄😄
Tisztelt supravox valaki!

Te még elvtárs sem vagy, mert személyeskedsz, gúnyolódsz! (moderátorok hol vannak?)
Senkinek sem szoktam semmilyére koppintani, csak a magam módján szeretem az anyanyelvemet, és próbálom megőrizni annak szépségét és történelmét.
A gondolkodás nem megerőltető...

Rock60
Őslakos
Őslakos

edzoba írta:
2024.09.15., vas. 14:57

Privátban már kértelek...
Ha unatkozol, vásárolj mosómedvét!
Többieknek köszönöm a publikus és privát tanácsokat is.
Soha nem csevegtünk privátban.
Van 4 ( négy) darab macim !
Ugyan azt a legjobb ( kis ) költségvetésű kábelt ajánlottam Neked én is - Neotech SOCP 14 - mit pl. a buzgón like-oló Zoli.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2024.09.15., vas. 20:56-kor.

edzoba
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 172
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: edzoba »

Rock60 írta:
2024.09.15., vas. 13:08
supravox írta:
edzoba írta:
Jajj
Best budget?
Még igaza is lehet.
Ez nem olyan fogalom, mint a "dielektrikum", ami nem helyettesíthető pontosan magyar szóval.
A "best budget" tökéletesen feleslegesen erőltetett szóösszetétel.
Legjobb vétel, legjobb ajánlat, ajánlott vétel, milyen drótot ajánlotok jó áron, stb...
Kedves Rock60, ha nyelvészeti tanácsra lesz szükségem, majd írok a megfelelő topikba! Privátban már kértelek, most megteszem publikusan is: "ne összegezz jobbra-balra, mert..." ha a nevemet látod-please:)
Ha olvasnál nemzetközi szaksajtót, láthatnád, vagy megjegyezhetnéd/érthetnéd, hogy a "best budget" annyit tesz: a legjobb (kis) költségvetésű. Nézve a napi 3 (2N RFC= 99% Relevance Free Comment=oralis diarhea) hsz-odat őszinte részvétem a birka türelmű adminoknak!
Ha unatkozol, vásárolj mosómedvét!
Többieknek köszönöm a publikus és privát tanácsokat is. Legtöbben, még csak 30 éve hifizgető amatőrök ezért kérdezünk... sztem...
iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5133

Hozzászólás Szerző: fülelek »

edzoba írta:
Ezt ajánlom: https://sonopart.hu/006-0051jantzen-ezu ... 25mm2-5483
Olcsóbb és jobb.

Rock60
Őslakos
Őslakos

supravox írta:
edzoba írta:
Jajj
Best budget?
Még igaza is lehet.
Ez nem olyan fogalom, mint a "dielektrikum", ami nem helyettesíthető pontosan magyar szóval.
A "best budget" tökéletesen feleslegesen erőltetett szóösszetétel.
Legjobb vétel, legjobb ajánlat, ajánlott vétel, milyen drótot ajánlotok jó áron, stb...

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2489

Hozzászólás Szerző: supravox »

edzoba írta:
Jajj
Best budget?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

edzoba írta:
Ár/érték arányban ezt ajálom.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... so-kabel-m

edzoba
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 172
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: edzoba »

iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:
2024.09.14., szomb. 20:41
nemtomm írta:
2024.09.14., szomb. 18:18
zoli73 írta:
2024.09.14., szomb. 13:48

Ők a "hitetlentagadók"! :D Az olyan embereket én sem értem, aki nem hisz valamiben, ki sem hajlandó próbálni, még akkor sem, ha egy fillérjébe sem kerül, de határozott véleménye van, leginkább elutasítja és mindemellett kompromittálja a többieket.
Erre azt szoktam mondani ki kell próbálni és utána lehet kritizálni….egy alap rendszeren nem nagyon hoz de erős közepesen már ki lehet hallani a javulást rendesen …. A rendszer többi tagjának is kell tudni azt amit szeretnénk elérni de gondolom azért ez eléggé zseton függő… :D
Ha rám gondoltak az előző hozzászólók a hitetlenségben, akkor tévedtek! Nekem is volt több darab ilyen ,,csodám" egy magyar gyártótól, és arra alapoztam a negatív véleményemet az olvadó biztosítókról. Nem a levegőbe írogattam.... :smile51:
Pedig még mélyhűtöttek (kriogénezettek) is voltak.
Ezek után, hogy voltak ilyeneim és bukással adtam el őket, még mindíg hitetelenség a vád???
Inkább csak nem voltál eléggé kitartó, hamar elszállt a bizalmad, és talán elutasító is lettél.
Ezekről a biztosítékokról jónéhány tapasztalt fórumtárssal értekeztem a napokban(privátban, telefonon), és az derült ki, hogy nekik is az volt a tapasztalatuk, mint neked, hogy egy bizonyos magyar gyártó biztosítékai hatására alig valamit, vagy semmit sem hallottak, de ettől nem ment el a kedvük, és nem adták fel. Mindegyőjük azt mondta, hogy sajnos ezen a szinten még szinte nem történi semmi, és ha csak ilyenekre van keret, akkor inkább hagyni kell a fenébe.
Ahogy a nyitó hozzászólásban is írtam, én is próbálkoztam korábban egy Furutech biztivel, de vagy tényleg nem csinált semmit, vagy csak az én ingerküszöbömet nem érte el, de én sem hallottam semmit, így egy időre félretettem a kérdést, de ettől még nem váltam szkeptikussá.
Most úgy érzem megint eljött a késztetés, így ismét nekifutok.
A jelszavak kitartás, türelem, bizalom.
Szerintem.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 925

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

gomolalaci írta:
2024.09.14., szomb. 20:41
nemtomm írta:
2024.09.14., szomb. 18:18
zoli73 írta:
2024.09.14., szomb. 13:48

Ők a "hitetlentagadók"! :D Az olyan embereket én sem értem, aki nem hisz valamiben, ki sem hajlandó próbálni, még akkor sem, ha egy fillérjébe sem kerül, de határozott véleménye van, leginkább elutasítja és mindemellett kompromittálja a többieket.
Erre azt szoktam mondani ki kell próbálni és utána lehet kritizálni….egy alap rendszeren nem nagyon hoz de erős közepesen már ki lehet hallani a javulást rendesen …. A rendszer többi tagjának is kell tudni azt amit szeretnénk elérni de gondolom azért ez eléggé zseton függő… :D
Ha rám gondoltak az előző hozzászólók a hitetlenségben, akkor tévedtek! Nekem is volt több darab ilyen ,,csodám" egy magyar gyártótól, és arra alapoztam a negatív véleményemet az olvadó biztosítókról. Nem a levegőbe írogattam.... :smile51:
Pedig még mélyhűtöttek (kriogénezettek) is voltak.
Ezek után, hogy voltak ilyeneim és bukással adtam el őket, még mindíg hitetelenség a vád???
Azt a magyar gyártót nagyon gyorsan felejtsd el… sok a duma és nincs mellete semmilyen tudás …sajnos szembesültem vele túl van árazva rendesen
"Az igazi barát szemből támad."

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”