1. Szvsz. a kábel hangolás. Ha a mérnök sapkámat veszem fel, akkor nem számít, nem is igen lehetne mérni változást. Ha a “tapasztalat” sapkát veszem fel, akkor bizony (sz)ámít, lesz különbség. Az is tény, hogy a Dyno nem viszi túlzásba a kábelezést. Lehet mérnök sapkában vannak, vagy spórólnak, vagy hangolás?
Az eladó korrekt volt, hogy leírta, és okos is, mert az eredeti kábeleket eltette, a vevő játszhat velük.
Továbbá az árát tekintve is a legolcsóbb Contour 60i.
Gianni321 fórumtársat ismerem, egyszer volt nálam fülelni, nekem korrekt csávónak tűnik. Nem akartam megbántani, remélem nem vette zokon a véleményemet.
2. Szerintem ez egy fórum és a komment nem volt off topik.
Igaz az ilyen, és ehhez hasonló megjegyzések el szoktak indítani egy lavinát, ami már sokszor off lesz.
3. Egyszer velem is előfordult, hogy a párom nyomására adtam el egy hangsugárzót. Bánatára a legnagyobb maradt.
Miután szétmentünk újra megvettem szebb színben. Azóta az szól (Vandy 1c) és a nagyok (Vandi 2 sig2) mentek a fal mellé pihenni. Idén lehet azokat is eladom, de veszek helyettük valamit. Egy dinamika betyár, magas érzékenységű dobozpár kéne…
4. Jó, hogy van ez az off, köszi az adminoknak!