A hirdető kérte a hozzászólások áthelyezését.rookakoma írta: ↑2024.09.09., hétf. 17:441. Szvsz. a kábel hangolás. Ha a mérnök sapkámat veszem fel, akkor nem számít, nem is igen lehetne mérni változást. Ha a “tapasztalat” sapkát veszem fel, akkor bizony (sz)ámít, lesz különbség. Az is tény, hogy a Dyno nem viszi túlzásba a kábelezést. Lehet mérnök sapkában vannak, vagy spórólnak, vagy hangolás?
Az eladó korrekt volt, hogy leírta, és okos is, mert az eredeti kábeleket eltette, a vevő játszhat velük.
Továbbá az árát tekintve is a legolcsóbb Contour 60i.
Gianni321 fórumtársat ismerem, egyszer volt nálam fülelni, nekem korrekt csávónak tűnik. Nem akartam megbántani, remélem nem vette zokon a véleményemet.
2. Szerintem ez egy fórum és a komment nem volt off topik.
Igaz az ilyen, és ehhez hasonló megjegyzések el szoktak indítani egy lavinát, ami már sokszor off lesz.
3. Egyszer velem is előfordult, hogy a párom nyomására adtam el egy hangsugárzót. Bánatára a legnagyobb maradt.![]()
Miután szétmentünk újra megvettem szebb színben. Azóta az szól (Vandy 1c) és a nagyok (Vandi 2 sig2) mentek a fal mellé pihenni. Idén lehet azokat is eladom, de veszek helyettük valamit. Egy dinamika betyár, magas érzékenységű dobozpár kéne…
4. Jó, hogy van ez az off, köszi az adminoknak!
Ahogy korábban leírtam, a hirdetés szövegében a hirdető saját véleményét fogalmazta meg. Korrektül leírta a változtatást, de adja a gyári madzagot is. Igény szerint bármikor visszaalakítható. A fórumszabályzatban benne van, hogy releváns információknak van helye a hirdetésben, a tiéd szerintem nem volt az a fentiek figyelembevételével.
Egyébként maga a téma valóban érdekes lehet. Ennek módja is benne van a szabályzatban, ha megnézed:
5.8.11. Ha és amennyiben valaki úgy véli, hogy olyan információt szeretne megjeleníteni az adott Témában, ami fontos, és közérdeklődésre tarthat számot, akkor legyen szíves és keresse meg a releváns al-Fórumban az adott termékhez tartozó Témát, vagy ha ilyen nincs, akkor küldjön üzenetet a „Jelent” gomb használatával, hogy az a Téma is megnyitásra kerüljön. Érdemes megfontolni, hogy ha valóban ilyen információról van szó, akkor az máskor és másokat is érdekelhet, az adás-vétel al-Fórumban idővel eltűnik, a Fórumon viszont fennmarad
Tehát egy okosan gondolkodó kommentelő a Dynaudio topicban nyugodtan felvetethette volna a kérdést és szépen meg is lehetett volna (vagy akár még most is meg lehetne) beszélni.