Nekem is, hehe
Akár össze is futhatnunk (bár én nem egyedül leszek...)

Nekem is, hehe

Jaja, kiemelt álló
November elsején pedig élőben is meghallgathatjuk őket a Sportarénában. Jegyek már megvannak.adamthebrave írta: ↑2024.10.10., csüt. 16:21Az első infók az új Dram Theater lemezzel kapcsolatban:
A lemez címe Parasomnia lesz, februárban jelenik meg.
IMG_0890.jpeg
Az első szám a Night Terror.
youtu.be/2IPT60hvGw4

A skandináv metál nem azonos a progmetállal, bár vannak komoly átfedések, természetesen.

Ja, hogy progmetal.

progarchives.com írta:LEPROUS' music is hard to classify and pin down to one sub-genre. Their music is firmly rooted in prog metal, crafting songs around odd structures, predominantly clean vocals, abrupt time changes, complex rhythms and dexterous musicianship all punctuated by contrasting heavier sections but also punctuated with growling vocals and black metal shrieks. Taking elements from OPETH, DREAM THEATER, WINDS, IHSAHN, CYNIC and even PORCUPINE TREE and SONATA ARCTICA, LEPROUS assembles these influences in an odd yet undeniably appealing manner.
A very diverse band and highly recommended to ALL prog metal fans!

Nem értem. Progresszívnek számított többek között a King Crimson, a Jethro Tull, az ELP, vagy a Yes és a Pink Floyd korai korszaka.

Setlist-et lehet tudni?adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Minden adott egy mini fórumtalálkozóhoz!Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 09:30Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24
A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(![]()
Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...
20220510_192341961_iOS.jpg

Teljesen egyetértek veled, ennyi pénzért borzasztó kellemetlen, ha így elrontják a szórakozásod. Mentségemre szólva én pár képet szoktam emlékként lőni, mert tudom, hogy én is pont úgy zavarom a többieket.Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 10:18Nézd meg ezt a képet, és nézd meg az általam belinkelt tilburgi koncertfelvételt. Koncentrálj a közönségre.adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...
Mi a nagy különbség?
Na jó, elárulom: a tilburgi koncerten SENKI (értsd: senki) nem filmez a feje fölé tartott telefonnal, a magyar koncert pedig tele van ilyen önjelölt "operatőrökkel".
Én ettől tényleg agyfaszt kapok, főleg, amikor előttem tartja magasba 6 ember a telefonját, lesz..va, hogy a mögötte lévőket mennyire zavarja.![]()
Az így készült videófelvételek úgyis értékelhetetlenek, nem értem, miért nem tudják az emberek legalább ezeket az értékes perceket, amelyek a legtöbbjüknek ha nem is életre szóló, de jó hosszan tartó élményadagot nyújtanak, telefonozás és digitális szemétkészítés nélkül élvezni. Tényleg nem értem. Mi kellene ahhoz, hogy a hazai közönség olyan legyen végre, mint a Tilburgban tapasztalt (mellesleg a világ 60 országból érkező) nemzetközi?
Talán ki kellene tiltani a telefonokat a hazai koncertekről![]()
Vagy csak engem zavar ez a jelenség? (öregszem, bevallom)
PS.: nem a koncert során gyorsan elkészített 2-3 fotóval van bajom, hanem a folyamatos videózással. Előző nem zavaró, ha csak 2-3 másodpercig tart alkalmanként.

Nézd meg ezt a képet, és nézd meg az általam belinkelt tilburgi koncertfelvételt. Koncentrálj a közönségre.adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:57Az utolsó bulin - ugyanúgy a Papp Lászlóban - keresztben volt a színpad, most hosszában lesz...

Minden adott egy mini fórumtalálkozóhoz!Aszpirin írta: ↑2024.04.10., szer. 09:30Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(

Sebaj, megtaláltam a módját. A DT hivatalos oldalán van "presale" link minden koncerthelyszínre, az ugyan a ticketportal-ra visz, de így már vásárolható (a VIP linkek /már/ ott sem működnek, csak annyit ír ki, hogy "VIP on 4/12", de a "Presale" az működik). Én is kiemelt állójegyeket vettem :)adamthebrave írta: ↑2024.04.10., szer. 09:24A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(

A Concertonál lehetett VIP tagnak lenni és már tegnap meg tudtam venni (kiemelt álló), de már mindenhonnan leszedték a linket... :(

Valahol személyesen? A ticketportal-on csak 12.-én indul az értékesítés, máshol nem találom...

Meg is vettem a jegyeket.adamthebrave írta: ↑2024.04.09., kedd 17:24Ott találkozunk...![]()