Ezt cáfolnám. Sőt, kifejezetten jó részek is vannak, van vicces, izgalmas, romatikus, stb.
Vagy ott van pl. a Star Trek. Ha az első sorozattal kezdem valószínű nem nézem végig az összeset.
Ezt cáfolnám. Sőt, kifejezetten jó részek is vannak, van vicces, izgalmas, romatikus, stb.
Gyerekfilmek,mesék nem kellenek így 50 + felett már,habár az is igaz hogy a gyűrűk ura részein pl jól szórakoztam,tehát még azért maradt bennem a gyerekből is.kargidje írta: ↑2024.08.31., szomb. 08:57
Ha egy sorozatnak csak az 1. évada ajánlott azaz jó, akkor az a sorozat nem jó! Szerintem.
Azt megírhatnád milyen stílus vagy a gyerekmesétől kezdve a horrorig minden jó?
Pl. az itt felsorolt sorozatok legtöbbje nálam kuka, némelyik egyenesen szégyen... éppen ezért kinek mi.![]()
Ha egy sorozatnak csak az 1. évada ajánlott azaz jó, akkor az a sorozat nem jó! Szerintem.Shimano írta: ↑2024.08.30., pén. 19:10Köszi.A kérdést,kérést egyszerűen úgy kell értelmezni,hogy egy pár olyan sorozat ajánlást kapjak ami valamiért többeknek tetszik.Előbb utóbb majd átrágom magam a kínálaton,de most ìgy elsőre jól jönne egy pár olyan ajánlás,amivel nagyon nem lehet mellényúlni.Kaptam is már párat,amit köszönök is szépen.scaurus írta: ↑2024.08.30., pén. 17:29A kérdést nem teljesen értem.
Mindenesetre a Cobrai Kai zseniális.
Ha vevő vagy a tinikre, akkor itt van ömlesztve egy pár szórakoztató sorozat (mindenféle zsáner):
13 Reasons Why (szigorúan csak az 1. évad)
Anne with an E
Chilling Adventures of Sabrina
I'm Not Okay With This
Never Have I Ever
Riverdale (szigorúan csak az 1. évad)
Stranger Things
The End of the F***ing World
Wednesday
Mondjuk én ezeket eredeti nyelven néztem angol felirattal, de asszem' van mindhez magyar szinkron.![]()
Az viszont nekem nem kerek egyelőre,hogy egy egy sorozatból miért nem érdemes megnézni minden évadot,de majd fényt derítek erre is.
Kellően öreg, ötödik X, de nem csak kapuzárási pánik.
A 13 Reasons Why esetében az 1. évad A történet (feldolgozza az alapul szolgáló könyvet), kerek és egész, szerintem, nem is terveztek több évadot, de akkora siker volt, hogy nem tudtak ellenállni a folytatásnak, kitaláltak valami baromságot, szembe is köpték az 1. évadot.
Sorozatoknál nagyon sokszor előfordul, hogy ellaposodik, átmegy meleg barátok köztbe, vagy éppen az első évad kula, majd jobbá válik. Pl az Esernyő akadémia egész jól kezd, majd kuka lesz.Shimano írta: ↑2024.08.30., pén. 19:10Köszi.A kérdést,kérést egyszerűen úgy kell értelmezni,hogy egy pár olyan sorozat ajánlást kapjak ami valamiért többeknek tetszik.Előbb utóbb majd átrágom magam a kínálaton,de most ìgy elsőre jól jönne egy pár olyan ajánlás,amivel nagyon nem lehet mellényúlni.Kaptam is már párat,amit köszönök is szépen.scaurus írta: ↑2024.08.30., pén. 17:29A kérdést nem teljesen értem.
Ha vevő vagy a tinikre, akkor itt van ömlesztve egy pár szórakoztató sorozat (mindenféle zsáner):
Anne with an E
I'm Not Okay With This
Never Have I Ever
Stranger Things
Wednesday
Mondjuk én ezeket eredeti nyelven néztem angol felirattal, de asszem' van mindhez magyar szinkron.![]()
Az viszont nekem nem kerek egyelőre,hogy egy egy sorozatból miért nem érdemes megnézni minden évadot,de majd fényt derítek erre is.
Shimano írta: ↑2024.08.30., pén. 19:103 Body Problem, Narcos. De halvány lila dunsztom sincs, hogy ezek szinkronosak vagy sem.scaurus írta: ↑2024.08.30., pén. 17:29Köszi.A kérdést,kérést egyszerűen úgy kell értelmezni,hogy egy pár olyan sorozat ajánlást kapjak ami valamiért többeknek tetszik.Előbb utóbb majd átrágom magam a kínálaton,de most ìgy elsőre jól jönne egy pár olyan ajánlás,amivel nagyon nem lehet mellényúlni.Kaptam is már párat,amit köszönök is szépen.![]()
Köszi.A kérdést,kérést egyszerűen úgy kell értelmezni,hogy egy pár olyan sorozat ajánlást kapjak ami valamiért többeknek tetszik.Előbb utóbb majd átrágom magam a kínálaton,de most ìgy elsőre jól jönne egy pár olyan ajánlás,amivel nagyon nem lehet mellényúlni.Kaptam is már párat,amit köszönök is szépen.scaurus írta: ↑2024.08.30., pén. 17:29A kérdést nem teljesen értem.
Anne with an E
I'm Not Okay With This
Never Have I Ever
Stranger Things
Wednesday
Mondjuk én ezeket eredeti nyelven néztem angol felirattal, de asszem' van mindhez magyar szinkron.
A kérdést nem teljesen értem.
Michael Fassbender is feltűnik az utolsó évadban
Én meg nézem az egyik Colombo részt, mondom né má milyen ismerős ez a csávó, oszt még jól is gitározik, hát nem Johnny Cash volt az.
A mondanivalóddal egyetértek, de fenntartom, hogy a 3 Body Problem esetében nem ez a helyzet.
Attól hogy nincs benne ízfokozó még nem lesz jellegtelen. Inkább a többi mai van túlszaturálva. Mindezt a Netflix verzióra mondod, mit mondanál a kínaira. Ez persze szubjektív, de van egy plafonja az ilyen fajta folyamatoknak. Jó példa erre az új Garfield, a ripacs HollywoodNewsAgency-Gergely jól összeszedte a jelenséget egy kritika keretei között. Csupasz inger, zéróhoz közeli szinten tartott sztori (az indokolatlan fordulatok tömkelege még nem sztori). Meddig debilizálható a közönség?
Nekem a Chicago volt kallemes meglepetés anno, utoljára a Legnagyobb showman.kargidje írta: ↑2024.08.27., kedd 10:38Én sem csípem a zenés filmeket, de pl. a Cruella(Szörnyella 2021) szerintem az emészthető szinten van. Legalább is nekem bejött, kb. egy megfilmesített videóklip sorozat.Lemmy9.1 írta: ↑2024.08.26., hétf. 10:18A táncos, zenés, és sportfilmekkel vallatni lehet engem.
Talán egyedüli kivétel a Hair.
Nekem gyerekkori VHS "traumaélményem" az durvább vonal.
Erdő szelleme, A pokol hét kapuja, Démonok.
Uncsitesómmal néztük meg sunyiban, sok képkocka beleégett a retinámba. Pl a savas-arcos jelenet.
De jól vagyok már.![]()
Amennyire a 101 kiskutyában a megöregedett Szörnyella nem kicsit nevetségesen, bénán, gyerekesen gonosz, itt ellenkezőleg, egy szimpatikus fiatal lányt láthatunk.
(A borítója alapján először azt hittem Margot Robbie a főszereplő)
Én olyan 7évesen láttam a Halloween(1978) filmet - suttyomban a cserépkályha mögül, lefekvés előtt nézte a hülegyerek- nem is tudott aludni aznap este.
A többi horror már később nem okozott gondot.
Én sem csípem a zenés filmeket, de pl. a Cruella(Szörnyella 2021) szerintem az emészthető szinten van. Legalább is nekem bejött, kb. egy megfilmesített videóklip sorozat.Lemmy9.1 írta: ↑2024.08.26., hétf. 10:18A táncos, zenés, és sportfilmekkel vallatni lehet engem.
Talán egyedüli kivétel a Hair.
Nekem gyerekkori VHS "traumaélményem" az durvább vonal.
Erdő szelleme, A pokol hét kapuja, Démonok.
Uncsitesómmal néztük meg sunyiban, sok képkocka beleégett a retinámba. Pl a savas-arcos jelenet.
De jól vagyok már.![]()