Sokszor meg az ember sem tudja eldonteni mi az erdemi info es ehez a mostani MI nagyon messze van. Ha lenni tenylegesen MI akkor mar gepek terveznenek es gyartananak gepeke. Az se biztos, hogy lehetseges az MI.Snipi írta: ↑2024.08.27., kedd 11:45Igaz. Lehet, hogy valami érdemi infót ír a hirdető, azt meg aztán programból tényleg nem lehet eldönteni. Vagy ha tudnék ilyen programot írni már gazdagabb lennék mint a Kapukvilmos.Vinkler írta: ↑2024.08.27., kedd 11:41Mindent lehet, de mivel van rá lehetőség, hogy 7 napon belül is hozzászólhass, a program azt nem fogja tudni, hogy az érdemi, vagy sem.Snipi írta: ↑2024.08.27., kedd 11:38
Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)
Csak egy ötlet volt ...![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 902
Re: Wilson Audio Witt Hangfalpár
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Re: JM Lab Mini Utopia
Szép dobozok! Up neki!
Igaz. Lehet, hogy valami érdemi infót ír a hirdető, azt meg aztán programból tényleg nem lehet eldönteni. Vagy ha tudnék ilyen programot írni már gazdagabb lennék mint a Kapukvilmos.Vinkler írta: ↑2024.08.27., kedd 11:41Mindent lehet, de mivel van rá lehetőség, hogy 7 napon belül is hozzászólhass, a program azt nem fogja tudni, hogy az érdemi, vagy sem.Snipi írta: ↑2024.08.27., kedd 11:38Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)Vinkler írta: ↑2024.08.27., kedd 11:22
5.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Kérlek a szabályzatnak megfelelően járj el!
Csak egy ötlet volt ...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9556
Mindent lehet, de mivel van rá lehetőség, hogy 7 napon belül is hozzászólhass, a program azt nem fogja tudni, hogy az érdemi, vagy sem.Snipi írta: ↑2024.08.27., kedd 11:38Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)Vinkler írta: ↑2024.08.27., kedd 11:225.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Csak egy ötlet volt ...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)Vinkler írta: ↑2024.08.27., kedd 11:225.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Csak egy ötlet volt ...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9556
5.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Felháborító, hogy a eltűnt a hozzászólásom, de a fényképet kritizáló kukacoskodó beírása ott van, esze ágában sincs hogy megvegye, de belerondít a hirdetésbe 
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
Az oszt igenEde2 írta: ↑2024.08.25., vas. 09:25Az Emotiva GEN3, vagy a Marantz, Yamaha teljesítménye harmat gyenge a ehhez a Gen2-höz képest. Ennél már csak a NAD M25 ami komolyabb vas.Firekiller írta: ↑2024.08.24., szomb. 10:21A nyári üdülések után, talán megjön az otthoni mozizás iránti kedv is.![]()
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Én hallottam Witt-et. Nagyon-nagyon kihozza ha az elé kötött cucc nem megfelelő. Nagyon őszinte doboz. Én ismerek olyan - általam nagyon kedvelt - illetőt, aki egy időben ilyen hangfallal demózta a termékeit. (Mondjuk megtehette, mert ölég jók ...
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
A jelenlegi kínálatban ez az egyik legjobb végfok. Az Emotiva GEN3, vagy a Marantz, Yamaha teljesítménye harmat gyenge a ehhez a Gen2-höz képest. Ennél már csak a NAD M25 ami komolyabb vas.Firekiller írta: ↑2024.08.24., szomb. 10:21A nyári üdülések után, talán megjön az otthoni mozizás iránti kedv is.
Ehhez ajánlom az általam hirdetett végfokot, mely egy testes, dinamikától duzzadó, igazi erőmű, a GEN2-re jellemző meleg, analógos hangzást nyújtva.
Privát üzenetben kérném a megkeresést.
Re: Onkyo TX-RZ70 csúcsmodell, full Dirac, 8K/4K, UHD Dolby Vision HDMI 2.1 VRR, ALLM, HDCP2.3, HDR10+
Szerintem engedd el a dolgot. Mert az a lejáratás, ha bejegeltetsz valamit, de utána elfelejtessz szólni az eladónak, hogy bocs de már vettem mást nem kell a te portékád. Vagy nem jól gondolom?
Ne legyen teljesen off a hozzászólásom, az eladót korrekt megbízható személynek ismerem!
Re: Onkyo TX-RZ70 csúcsmodell, full Dirac, 8K/4K, UHD Dolby Vision HDMI 2.1 VRR, ALLM, HDCP2.3, HDR10+
Azt gondolom aki lejáratja magát az Te vagy. Nulla tudással/információval okoskodsz. Nyilván nem vásároltál még online bútort, ahol a jelzett mélység valós ugyan, csakhogy a tényleges használható mélység ettől jóval kevesebb, mert hátul el van hagyva mögötte hely.
Egyébként nem kell ezzel foglalkoznod, ha nem tetszik amit látsz, csak lapozz tovább.
Nincs helye a médiabútorban ????

Ja, ez olyan, hogy eladó egy szekrénysor mert nem fér be a lakásba.
Ennél okosabb indokot is írhattál volna, mert ezzel nagyon lejáratod magad.
Ja, ez olyan, hogy eladó egy szekrénysor mert nem fér be a lakásba.
Ennél okosabb indokot is írhattál volna, mert ezzel nagyon lejáratod magad.
-
Szgaborsz6
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Szerintem tisztán látszik, hogy mi a fényvisszaverődés, és mi nem az.KisMarci írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:35Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)Szgaborsz6 írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:11Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Ezek miatt az "unatkozó, irigy" emberek miatt derült ki, hogy a durván sérültnek látszó részek valójában rossz visszatükröződések, és így van értelme átgondolni a vásárlást.![]()
Üdv, Zoli
Úgy érzem ha valaki rendesen megnézi a képeket vagy megkeres privátban,esetleg elolvassa a kommenteket akkor minden kételye el lesz oszlatva. A képek amúgy telefonon hibátlanok,valószínűleg az oldal butítja le őkets-zsolt írta: ↑2024.08.24., szomb. 17:18Én is simán sérülésnek néztem!Szerintem az eladó érdeke is hogy tisztázódjanak az állapotával kapcsolatos kérdések.Janika87 írta: ↑2024.08.24., szomb. 17:04Nagyon kiváncsi lennék én is,viszont arra is,hogy ha annyira komolyan érdekelte őket akkor miért nem nézték meg a képeket rendesen és jöttek rá,hogy azok a részek ahol több sérülést láttak a visszatükröződések miatt más képeken is teljes valóban látszanak és hibátlanok!?KisMarci írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:35
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)
Ezek miatt az "unatkozó, irigy" emberek miatt derült ki, hogy a durván sérültnek látszó részek valójában rossz visszatükröződések, és így van értelme átgondolni a vásárlást.![]()
Ha valakit érdekel valami az írjon az eladónak,ha nem biztos valamiben,minden más ámítás! Tőled sem kaptam privát üzenetet se képeket kérve,se infót! :)![]()
- s-zsolt
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Én is simán sérülésnek néztem!Szerintem az eladó érdeke is hogy tisztázódjanak az állapotával kapcsolatos kérdések.Janika87 írta: ↑2024.08.24., szomb. 17:04Nagyon kiváncsi lennék én is,viszont arra is,hogy ha annyira komolyan érdekelte őket akkor miért nem nézték meg a képeket rendesen és jöttek rá,hogy azok a részek ahol több sérülést láttak a visszatükröződések miatt más képeken is teljes valóban látszanak és hibátlanok!?KisMarci írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:35Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)Szgaborsz6 írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:11Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Ha valakit érdekel valami az írjon az eladónak,ha nem biztos valamiben,minden más ámítás! Tőled sem kaptam privát üzenetet se képeket kérve,se infót! :)
Nagyon kiváncsi lennék én is,viszont arra is,hogy ha annyira komolyan érdekelte őket akkor miért nem nézték meg a képeket rendesen és jöttek rá,hogy azok a részek ahol több sérülést láttak a visszatükröződések miatt más képeken is teljes valóban látszanak és hibátlanok!?KisMarci írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:35Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)Szgaborsz6 írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:11Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Ha valakit érdekel valami az írjon az eladónak,ha nem biztos valamiben,minden más ámítás! Tőled sem kaptam privát üzenetet se képeket kérve,se infót! :)
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2794
Csak nyugalom, itt mindenki a nyálát csorgatja és már azon elmélkedik, csak meg kéne hallgatni élőben is.
Nagy UPP 
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Egy ilyen értékű hangsugárzónál nehogy már a képek alapján döntsem el, hogy megveszem és majd a helyszínen becsukott szemmel meg kifizettem és elhozom.
Az se normális aki így tesz!
Az se normális aki így tesz!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)Szgaborsz6 írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:11Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Ezek miatt az "unatkozó, irigy" emberek miatt derült ki, hogy a durván sérültnek látszó részek valójában rossz visszatükröződések, és így van értelme átgondolni a vásárlást.
Usher - Valhalla - Emotiva
-
Szgaborsz6
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Üdv, Zoli
Azt viszont feltételezem, hogy egyik okoskodó sem szeretne vásárolni, csak......
!Ha tévedek és vásárlási szándékkal írtak a "sasszemű" kollégák, akkor megkövetem őket 
Az egyáltalán nem fény törésnek néz ki , hanem sérülésnek
"Az igazi barát szemből támad."