Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wilson Audio Witt Hangfalpár
Re: Wilson Audio Witt Hangfalpár
Elkelt!
Jegelve!
Álló dobozt beszámítok,Dynaudio előnyben! 

Erre gondoltatok szerintem,mellékelek egy másik képet,további kukacoskodás végett újra elmondom,hogy egy sérülés van amit az ujjammal jelöltem az egyik képen,minden más fénytörés a vaku miatt és mert fényes a szín,nem matt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2024.08.24., szomb. 18:55-kor.
Ok: elrontott idézés javítása
Ok: elrontott idézés javítása
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1228
1 apróbb sérülés?
Melyik az a 3 közül?
Melyik az a 3 közül?
Eladóak a címben említett egykori High-End dobozok!
Egymást követő sorszámok!
A hangjuk kitűnő,az állapotuk nagyon jó,csak egy apróbb sérülés a festésen amit a képek közt megtalálsz.
A hangszórókészlet tökéletes állapotú,hihetetlen mélyek,részletező hangkép.
Kerekei és tüskéi megvannak és ha megtalaláom akkor ajándék méretpontos takarók.
Beszámítás lehetséges,meghallgatok bármit.
Helyileg Debrecenben vannak,hozott saját technikával kipróbálható komoly érdeklődés esetén,szállítani tudom előre egyeztetés után. Áruk 3500 euró!
Egymást követő sorszámok!
A hangjuk kitűnő,az állapotuk nagyon jó,csak egy apróbb sérülés a festésen amit a képek közt megtalálsz.
A hangszórókészlet tökéletes állapotú,hihetetlen mélyek,részletező hangkép.
Kerekei és tüskéi megvannak és ha megtalaláom akkor ajándék méretpontos takarók.
Beszámítás lehetséges,meghallgatok bármit.
Helyileg Debrecenben vannak,hozott saját technikával kipróbálható komoly érdeklődés esetén,szállítani tudom előre egyeztetés után. Áruk 3500 euró!