firka0511 írta: ↑2024.09.03., kedd 17:17
... vannak félelmeim, hogy oda küldök 12 voltot, ahová nem kéne és tönkrevágok valamit.
Sose használtam ezt a funkciót egyetlen készülékemen sem, de mert kiváncsivá tett a kérdésed, próbáltam rákeresni.
Én is azt találtam, hogy ez egy több évtizede működő rendszer, mégsincs egységes szabványa, de elvileg ha a "trigger" csatlakozókon keresztül kapcsolsz össze dolgokat, nem tudsz "eldurrantani" semmit, max bizonyos funkciók nem működnek - vagy esetleg semmi nem működik
Ennek alapján én se biztatnálak vaktában, sőt a saját készülékemet se tenném kockára, de ha valaki hozzáértő - aki ki is próbálta (!) - elmondaná a tapasztalatait, az tanulságos lenne.
Még annyit, hogy az Ultra annyira új cucc, hogy folyamatosan javítják a hibákat, a trigger kimenet funkcióit pl. augusztus 23-án frissítették az alábbi linken olvasható táblázat szerint:
https://faq.wiimhome.com/support/soluti ... lease-note
Szóval még az sem kizárt, hogy jelenleg nem kapcsolná a wiim a HK-t (ha jól értem, ez lenne a cél), később meg igen ...
Ps: Ha sikerül kitapasztalni az Ultrát, a hálózati lejátszós topicban szívesen olvasnánk róla - ha van kedved hozzá!