Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Goodmans Minister hangfalpár
Re: Goodmans Minister hangfalpár
Szia!
Igen, szerintem is a tieid voltak! Emlékszem, hogy Black Sabbath koncertre jöttél fel, és hozzad el nekem. :)
A dobozok egyébként korábban elkeltek, csak elfelejtettem zárni a témát.

Igen, szerintem is a tieid voltak! Emlékszem, hogy Black Sabbath koncertre jöttél fel, és hozzad el nekem. :)
A dobozok egyébként korábban elkeltek, csak elfelejtettem zárni a témát.
- frenki485
 - Beköltözött

- Értékelés: 613

Hmmm... honnan valók? 
Sztem az enyémek voltak anno, Veszprémből és Budapestre adtam el őket.
Jó dobozok!

Sztem az enyémek voltak anno, Veszprémből és Budapestre adtam el őket.
Jó dobozok!
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Eladó egy korához képest jó állapotú Goodmans Minister típusú hangfalpár. A hangváltókban a kondenzátorok Bennic-re cserélve, a belső kábelezése Van-Damme, valamint a gyári hangfalcsatlakozókat is cseréltem banándugósra, valamint a selyem is cserélve lett. A külső burkolata valódi fa furnér, nemrégen lett újralakkozva, az előlapokat is lefestettem feketére. A tömése cserélve lett kártolt gyapjúra. Az eredeti szivacsok is talán megvannak még, de elképzelni nem tudom hogy csinálhattak ilyet gyárilag (ha gyári volt). Így jelentősen több lett a mélye, de a hangzása egyébként tipikus angolos. Hosszan hallgatható, nem fárasztja a fület. Az eredeti lakkozáson sok karcolás és tüskék hagyta nyom volt, amiket fel kellett gőzölni, és vissza kellett csiszolni. Ennek sajnos áldozatul esett néhol a széleken a furnér, ezek azért látszanak is, de nem vészesek (a képek talán visszaadják).
Meghallgatni Csepelen lehet egy épített erősítő, egy Denon DCD-1450AR, egy no name DAC, és egy Dual 1219 lemezjátszó társaságában. Amennyiben az érdeklődő szeretne hozzá hozni valamilyen komponenst, részemről nincs akadálya.
A személyes átvételt preferálom, de futárral is megoldható a szállítás, a vételár, és a szállítási költség előre utalása ellenében. Amennyiben meghallgatás nélkül szeretné valaki Budapesten átvenni, a Boráros tér környékén megoldható előre egyeztetett időpontban.
Ár: 40.000 Ft

Meghallgatni Csepelen lehet egy épített erősítő, egy Denon DCD-1450AR, egy no name DAC, és egy Dual 1219 lemezjátszó társaságában. Amennyiben az érdeklődő szeretne hozzá hozni valamilyen komponenst, részemről nincs akadálya.
A személyes átvételt preferálom, de futárral is megoldható a szállítás, a vételár, és a szállítási költség előre utalása ellenében. Amennyiben meghallgatás nélkül szeretné valaki Budapesten átvenni, a Boráros tér környékén megoldható előre egyeztetett időpontban.
Ár: 40.000 Ft
40.000 Ft-ért valakinek?

Ui.: A belső tömése cserélve lett kártolt gyapjúra. Az eredeti szivacsok is talán megvannak még, de elképzelni nem tudom hogy csinálhattak ilyet gyárilag (ha gyári volt). Így jelentősen több lett a mélye, de a hangzása egyébként tipikus angolos. Hosszan hallgatható, nem fárasztja a fület.

Sziasztok!
Eladó egy korához képest jó állapotú Goodmans Minister típusú hangfalpár. A hangváltókban a kondenzátorok Bennic-re cserélve, a belső kábelezése Van-Damme, valamint a gyári hangfalcsatlakozókat is cseréltem banándugósra, valamint a selyem is cserélve lett. A külső burkolata valódi fa furnér, nemrégen lett újralakkozva, az előlapokat is lefestettem feketére. Az eredeti lakkozáson sok karcolás és tüskék hagyta nyom volt, amiket fel kellett gőzölni, és vissza kellett csiszolni. Ennek sajnos áldozatul esett néhol a széleken a furnér, ezek azért látszanak is, de nem vészesek (a képek talán visszaadják).
Ár: 50.000 Ft

Eladó egy korához képest jó állapotú Goodmans Minister típusú hangfalpár. A hangváltókban a kondenzátorok Bennic-re cserélve, a belső kábelezése Van-Damme, valamint a gyári hangfalcsatlakozókat is cseréltem banándugósra, valamint a selyem is cserélve lett. A külső burkolata valódi fa furnér, nemrégen lett újralakkozva, az előlapokat is lefestettem feketére. Az eredeti lakkozáson sok karcolás és tüskék hagyta nyom volt, amiket fel kellett gőzölni, és vissza kellett csiszolni. Ennek sajnos áldozatul esett néhol a széleken a furnér, ezek azért látszanak is, de nem vészesek (a képek talán visszaadják).
Ár: 50.000 Ft