Nem értem miért kell ezen ennyit rugózni? Különben is én azt írtam, hogy tapasztalatom szerint. Ami azt jelenti, hogy azokkal a kábelekkel amiket bírtokoltam, vagy volt szerencsém kipróbálni, meghallgatni saját rendszeremben, azokkal ezt a tapasztalatot szereztem. Felőlem másnak lehet más a tapasztalata, én elfogadom. Én nem kiáltom ki törvényszerűnek a véleményem, senkit nem is akarok semmiről lebeszélni, vagy rá, és arra sem akarok senkit rábírni, hogy a tapasztalai alapján leszűrt véleményét másítsa meg, csak hogy egyetértsünk. Tehát mindenki úgy élvez ahogy tud.Rock60 írta: ↑2024.08.04., vas. 14:06Egyrészt nagyon gyors voltál, szerkesztettem ezt a hozzászólást két percen belűl, már nem beszélek a hifisták 99 százalékáról.juliush írta: ↑2024.08.04., vas. 13:36Az én meglátásom szerint senki sem azzal vitatkozott, hogy van-e összefüggés, hanem azzal, hogy van-e egyértelmű korreláció a vastagság és a mélyek "átvitele", "mennyisége" (?) között.
Én ilyet még nem tapasztaltam személy szerint, nálam a geometria tűnt meghatározóbbnak, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy ilyen tesztelgetéssel töltöm a szabadidőm jelentős hányadát!![]()
Másrészt szó szerint azt írta Zoli, hogy nincsen összefüggés a keresztmetszet és a mélyátvitel között.
Részemről a téma elengedve.