DeLorean írta: ↑2024.08.26., hétf. 14:19
Xtras5 írta: ↑2024.08.25., vas. 22:13
Köszönöm!
A választásom a JBL pro vonalra esett, 7.2 a rendszer egyelőre. Sub: 4641, a front C211 és körbe pedig 8320-asok.
A proci egy Anthem AVM60, végfoknak pedig CROWN1502-es vannak. A sub-oknak 1-1 végfok van hídba kötve. Van egy 4m széles hangáteresztős vásznam és mellé egy Optoma UHZ65LV projekor, DuneHD és egy Synology NAS a háttérben, illetve tettem be egy hálózati szűrőt, amennyiben ez érdekes :)
Bár már szerintem 2017 óta követem a dolgaidat és azóta szurkolok, hogy elkészüljön a moziszoba - GRATULÁLOK!
Mindenképpen megnézem élőben is, ha a második szub is megérkezik.
De a képek alapján és a leírásod alapján is azt érzem, hogy sikerült! Végre sikerült!
Ez a lényeg.
Az, hogy min lehetne javítani más kérdés és persze pénz kérdése is.
Ami majdnem utánozhatatlan a 4 méteres vászon. Fantasztikus! Ez a méret olyan, ami szájtátásra késztet mindenkit, aki látja. A projektorod ki tudja vetíteni ezt a méretet is.
A hangfalak és szubok korrektek.
Az erősítéssel semmi gond - A 1502 egy nagyon jó kis végfok. Brutál erő, viszonylag jó hangminőség, mozira teremtették.
Az Anthem proci - sokaknak volt ilyen és nagyon szerették.
Nem is akarok észrevételeket tenni kép alapján, ez a szoba nem érdemli meg.
A színeken gondolkodtam. Nekem a szürke és barna jön be és persze a fekete, de így is nagyon szép, letisztult az egész.
A plafon és a padló fekete.
A nézési távolság ideálisnak tűnik a képek alapján.
De mégis egy pici megjegyzés. Én a surround hangfalakat egy picit a hallgatási pozíció mögé helyezném. Így is OK.
Az atmos be van teljesen építve?
Ami előrelépés - az AVM60 lecserélése másra. Ez szerencsére csak egy kiveszem-beteszem módszerrel történik, nem kell átalakítani semmit.
A projektorok terén a valódi 4K JVC és SONY projektorok jelentenének előrelépést. Valódi 4K. Kicsit sötötebb lenne minden, de mozisabb.
De ez csak kicsi észrevétel és persze plusz pénz.
Így is kiváló és még1X gratulálok!
Simán elfogadnám a szobádat az enyém helyett is.